Počasí dnes24 °C, zítra30 °C
Pátek 5. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Cyril a Metoděj
Bez reklam

Dostaňte kino Metropol zpět na první příčku soutěže o slavnostní předpremiéru filmu Trabantem tam a zase zpátky

Už měsíc soupeří olomoucké kino Metropol s ostatními kiny v republice o slavnostní předpremiéru nového českého filmu o žlutých trabantech. V soutěži se oddělilo zrno od plev a v současné chvíli se rozhoduje mezi kiny z Havířova, Karviné a právě olomouckým Metropolem. Během vánočních svátků se Metropol dostal už na první příčku, ve vedení ho ale předběhlo karvinské kino Centrum.

Hlasujte zde!

Podpořte tedy poslední klasické kino v Olomouci v cestě za ojedinělou filmovou událostí. Kino Metropol potřebuje i Váš hlas. Každý, kdo bude v soutěži hlasovat, dostane v případě vítězství pozvánku na předpremiéru a bude zařazen do slosování o věcné ceny. Hlasovat z jednoho emailu můžete jednou za dva týdny. Pokud jste tedy hlasovali již dříve, můžete klidně znovu až do 10. února. Slavnostní předpremiéra je naplánována na 4. dubna 2019.

Jeden z nejznámějších českých cestovatelů současnosti Dan Přibáň uzavře v dubnu příštího roku na plátnech kin svou jedenáctiletou cestu kolem světa. Poslední adrenalinová výprava žlutého cirkusu s názvem Trabantem tam a zase zpátky se napojuje na trasu první expedice, na cestě z Asie do Prahy domů ujede 17 237 kilometrů. Filmaři tentokrát zachycují divokou jízdu z jižní Indie přes Nepál, Himaláje, Pákistán, Čínu, Kyrgyzstán až do Uzbekistánu a odtud přes Rusko, Ukrajinu a Slovensko do Česka. Osmičlenný tým definitivně dokázal, že k projetí světa není potřeba drahých terénních vozů, ale stačí dva trabanty, polský Fiat alias maluch a stará česká motorka Jawa 250. 

Tisková zpráva | Foto Facebook Trabantem napříč kontinenty

Štítky Trabantem tam a zase zpátky, dokument, hlasování, kino Metropol, kultura, film, kino, Trabant, soutěž, Dům kultury Metropol, Vánoce, Havířov, Karviná, česká kinematografie, Dan Přibáň, Olomouc, Fiat

Dostaňte kino Metropol zpět na první příčku soutěže o slavnostní předpremiéru filmu Trabantem tam a zase zpátky  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.