Počasí dnes27 °C, zítra30 °C
Sobota 20. července 2024  |  Svátek má Ilja
Bez reklam

Olomoucký Premiere Cinemas uvede na svých plátnech to nejlepší ze světové opery a baletu

Také v nadcházející sezóně se v Premiere Cinemas Olomouc mohou milovníci opery a baletu těšit na přímé přenosy toho nejlepšího z předních evropských divadelních scén. Nadcházející sezóna se bude odvíjet zejména ve znamení přímých přenosů z Royal Opera House v Londýně.

V nové operní a baletní sezóně přichází Premiere Cinemas Olomouc s ještě atraktivnějším programem než v předchozích letech. Prim mezi uměleckými scénami bude tentokrát držet Royal Opera House v Londýně, díky které bude olomouckým návštěvníkům představeno hned šest oper. Cyklus OPERA ŽIVĚ bude zahájen vskutku velkolepě – 5. října od 20.00 hodin fenomenálním příběhem z dílny Wolfganga Amadea Mozarta – komickou operou Figarova svatba.

Diváci se dále mohou těšit na taková díla, jako jsou Bizetova Carmen, Boris Godunov z pera Modesta Petroviče Musorgského, Verdiho La Traviata a mnoho dalších. Celkově se diváci mohou těšit na osm přímých přenosů oper i baletu, které si jednoduše zamilují. Navíc díky spojení špičkových pěveckých a tanečních výkonů s nejvyšším rozlišením obrazu a pětikanálovým Dolby zvukem zažijí nezapomenutelný kulturní zážitek přímo v pohodlí jejich oblíbeného kina v centru Olomouce.

Bohaté kulturní večery s cyklem Opera Živě v Premiere Cinemas Olomouc si každý milovník opery a baletu zamiluje. Pro všechny diváky je navíc jako malá pozornost připravena sklenka sektu. Program na celou sezónu je již nyní k dispozici na www.premierecinemas.cz a díky předplatitelské slevě je možno ušetřit na vstupném.

Tisková zpráva

Štítky opera, balet, přímý přenos, Olomouc, Royal Opera House, Londýn, Wolfgang Amadeus Mozart, Boris I. Ruský, Modest Petrovič Musorgskij, La traviata

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Olomoucký Premiere Cinemas uvede na svých plátnech to nejlepší ze světové opery a baletu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.