Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na konci července roztančí město už dvanáctý ročník mezinárodního festivalu Colores Olomouc

PR článek

Španělské rytmy, chutě a vůně již tradičně na konci července zahalí Olomouc. Přivítá totiž již dvanáctý ročník mezinárodního festivalu Colores Olomouc, který vedle koncertů, skvělé gastronomie nebo workshopů nabídne i famózní Galavečer flamenka v olomoucké Redutě. Hudebně - taneční uskupení, které na galavečeru vystoupí, vzniklo pouze pro tento jediný koncert v rámci festivalu Colores.

Čtyřdenní multižánrový festival Colores Olomouc se v hanácké metropoli uskuteční mezi dny 23. – 26. července. Ani letos nebude vrcholem festivalu nic jiného, než tradiční a všemi očekávaný Galavečer flamenka. Ten se uskuteční v pátek 24. července v Moravské filharmonii Olomouc v sále Reduta. Jak již bylo řečeno, pro tuto příležitost, vzniklo v rekordním čase unikátní hudebně - taneční představení, kde se na jednom pódiu setkává jedenáct umělců, ze čtyř evropských zemí.

Vstupenky je možné zakoupit v síti Ticketportal, popř. v Informačním centru na Horním náměstí v Olomouci.
​Vše o festivalu naleznete na webových nebo facebookových stránkách.

„Stejně tak jako když vinaři čekají na dobrý ročník, výběr z bobulí či slámové víno i flamenkové publikum má své události, které se stanou jen jednou, maximálně dvakrát za deset let. Ne jinak je tomu v případě tohoto koncertu, kdy události posledních měsíců svedly dohromady nejlepší umělce flamenkového žánru z Čech, Slovenska, Polska i Španělska, aby se setkali na jednom pódiu, spojily své síly a představili olomouckému publikum flamenkové tanečně - hudební představení, které by si nezadalo při porovnání se španělskými umělci,“ říká ředitel festivalu Colores Olomouc Viktor Šebesta.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Colores Olomouc

Štítky Španělsko, colores, Olomouc, festival, flamenco, tanec, hudba, gastronomie, kultura, koncert, Moravská filharmonie Olomouc, Ticketportal SK, Polsko, Česko, Slovensko, představení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na konci července roztančí město už dvanáctý ročník mezinárodního festivalu Colores Olomouc  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.