Počasí dnes11 °C, zítra11 °C
Pátek 4. října 2024  |  Svátek má František
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zámecká zahrada ve Velkém Týnci bude hostit festival Týnecká folková zahrada

PR článek

V sobotu 12. září si na své přijdou všichni milovníci folkové hudby. V zahradě zámku ve Velkém Týnci bude totiž od 15:00 probíhat festival Týnecká folková zahrada. Na festivalu vystoupí řada folkových písničkářů a umělců z olomouckého okolí.

Týnecká folková zahrada bude místem, kde se spojí hned několik folkových podžánnrů. Na návštěvníky festivalu čeká výborný etno-folkový, folk-bluesový, bluesgrassový, folk-rockový i keltský hudební výběr.

Fanoušci folku se mohou těšit olomoucké kapely Domino nebo Přátelé. Z Horky nad Moravou přijede zahrát skupina Alibaba, z Čech zase Poslední šance Míry Ošance. Návštěvníci uvidí také ostravskou formaci BG Styl, jediným zahraničním hostem bude Janko Kulich a Kolegium ze slovenského Žiaru nad Hronom. Program po desáté hodině zakončí Quanti Minoris z Brna.

Vstupné na festival činí 100 korun, v případě špatného počasí se akce uskuteční ve velkém sálu společenského domu. Občerstvení bude na místě zajištěno.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky hudba, folk, Velký Týnec, týnecká zahrada, víkend, sobota, zámek, festival, zahrada, zámecký park, Alibaba Group, Česko, Horka nad Moravou, Brno, Žiar nad Hronom

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zámecká zahrada ve Velkém Týnci bude hostit festival Týnecká folková zahrada  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.