Počasí dnes21 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Nylon Jail pokřtí v olomouckém Jazz Tibet Clubu singl z nového studiového alba. Už v pátek

Olomoucká indie rocková kapela Nylon Jail vydává první singl Man Like You ze své nové desky, který představí na koncertech v Olomouci a v Praze. V Olomouci chystá koncert a křest singlu už tento pátek. Jde již o třetí studiové album originální olomoucké kapely.

Olomoucká kapela Nylon Jail chystá třetí album. Fanoušci jej mohou podpořit v kampani

Olomoucká alternativní kapela Nylon Jail se chystá k desátému výročí vydat nové album. Skladby pro novou desku kapela natáčela od konce loňského roku ve studiu Jámor u Ondřeje Ježka. Fanoušci její vznik mohou nyní podpořit v crowdfundingové...

Nylon Jail nyní slaví deset let své existence, za tu dobu si vytvořila originální zvuk. "Spolupráce zpěváka Jiřina Jiráka se doplňuje se skladatelskými schopnostmi Romana Vičíka. Temné rockové balady občas odhalí špetku naděje a nahodí husí kůži. To platí i o nové skladbě Man Like You, která stejně jako celé album vznikla pod dohledem Ondřeje Ježka ve Studiu JáMor," uvedl za Nylon Jail v tiskové zprávě Michael Tardík.

V průběhu listopadu Nylon Jail chystají i nový videoklip v režii Víta Hradila a ještě než se připravované třetí album Kings of The Weaklings dostane k fanouškům, kapela vydá další skladbu, a to den před Silvestrem. Skupinu mohou fanoušci podpořit v rámci crowdfundingové kampaně na Hithitu, která má za cíl vybrat 218 tisíc korun do 26. listopadu 2022.

První skladbu z nového alba Man Like You pokřtí kapela v pátek 18. listopadu v Jazz Tibet Clubu v Olomouci a o den později v Praze v klubu Varšava. Před olomouckým koncertem se uskuteční také talkshow s Davidem Hrbkem, lektorem Muzea umění v Olomouci, moderátorem a spisovatelem, které se bude konat od 18 hodin.

"Singl Man Like You bude k poslechu na všech hlavních streamovacích službách o půlnoci mezi 17. a 18. listopadem, do playlistů si ho ale fanoušci mohou zařadit již dnes na této adrese," dodal Tardík.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Nylon Jail

Štítky Nylon Jail, singl, koncert, křest, kapela, Olomouc, hudební skupina, Praha, Ondřej Ježek, silvestr, David Hrbek, HitHit, Muzeum umění Olomouc, Varšava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nylon Jail pokřtí v olomouckém Jazz Tibet Clubu singl z nového studiového alba. Už v pátek  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.