Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Naživo a bez kalhot v kině? Dámská jízda, na kterou nezapomenete

PR článek

Kam a co dělat večer s partou kamarádek? Jedna kamarádka z celé party je většinou natolik zodpovědná a žena činu, že objedná místa v oblíbeném baru, zorganizuje celou partu kde a kdy se má sejít... A o další program se postará příjemná nálada v kruhu lidí, které máte rády a trocha dobrého vína, či jiného alkoholu. Jenže co když to tak vždy nevyjde, protože chcete změnu?

Výjimečná Dámská jízda v CINEMAX

Máme pro vás řešení! Řešení a změnu nazývající se Dámská jízda s předpremiérou filmu Bez kalhot: Poslední tanec! Finální show vypukne u nás v kině 7. 2. 2023 v 18:00 a bude napínavá, stejně jako náš doprovodný program. Bude obohacen o živé vystoupení, které jste pravděpodobně zažily na Vaší či kamarádky rozlučce se svobodou, nebo dokonce na narozeninách? Je možné, že takové překvapení na vaší akci jste předpokládala. Málo kdy se povede vše utajit do posledního detailu. My vám ale dnes nic tajit nebudeme.

Protože věříme, že se i přes odtajnění programu se budete mít stále na co těšit. Pokud jste již u nás v kině CINEMAX Dámskou jízdu absolvovala či ne, nemůžeme opomenout určitě Skvělý welcome drink, dle vašeho výběru druhu vína až po tombolu o dary od sponzorů. Ať už máte raději materiální, či zážitkové dary, dostanete příležitost si přát a vyhrát jen to nejlepší v obou variantách. Od balíčků kosmetiky až po voucher na manikúru, či skvělou kávu.

Odhodíte během tohoto večera telefon do kabelky a budete vnímat nejen skvělou atmosféru, ale i skvělý interiér kina CINEMAX. Dali jsme si záležet, aby se u nás líbilo všem. Ať už kvůli náročnosti každého diváka, který dbá na něco jiného - kvalitu zvuku, obrazu nebo jakosti sedadel. Stejně tak budeme rádi, pokud se vám bude líbit i Dámská jízda. Koncept, který pro vás s radostí chystáme zpravidla jednou v měsíci. My se na vás budeme těšit nejen na Dámských jízdách, ale i na ostatních filmech.

Ohodnoť článek

Štítky CINEMAX, Dámská jízda, kino, Bez kalhot, víno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Naživo a bez kalhot v kině? Dámská jízda, na kterou nezapomenete  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.