Počasí dnes33 °C, zítra23 °C
Neděle 30. června 2024  |  Svátek má Šárka
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Festival filharmonie již za týden v Olomouci

PR článek

Richard Krajčo, Petr Janda, Aneta Langerová a další hvězdy 6. a 7. června rozezní Andrův stadion v Olomouci.

Nezapomenutelný zážitek roku, to je Festival filharmonie. Po úspěšném debutu přináší opět hudební událost, na kterou se nezapomíná. Na Andrově stadionu v Olomouci se tento unikátní open-air festival uskuteční již 6. a 7. června 2024 a nabídne pestrý program plný hvězd české hudební scény.

Návštěvníci se mohou těšit na netradiční spojení klasického 65 členného orchestru Moravské filharmonie Olomouc, který doprovodí všechny interprety pod dirigentskou taktovkou Stanislava Vavřínka a Hanze Sedláře, s největšími hity předních interpretů svých žánrů z naší hudební scény.

První festivalový den, 6. června, se na pódiu představí Richard Krajčo, Petr Janda, Josef Vojtek s Inflagranti a Renata Drössler, která vzdá poctu Haně Zagorové. Druhý den, 7. června, vystoupí Aneta Langerová, Jiří Pavlica a Hradišťan, kapela Fleret. Festivalem filharmonie provází Natálie Tichánková.

Každý festivalový den tak nabízí nezapomenutelný hudební zážitek. Hned první den nabídne známé písně kapely Kryštof v interpretaci Richarda Krajča a symfonického orchestru, přičemž mnohé z nich zaní ve své premiéře. Aranžmá se zhostili Jan Lstibůrek, Hanz Sedlář a Michal Worek.

„První ročník Festivalu filharmonie jasně ukázal, že akce tohoto typu má v Olomouci potenciál, a že Moravská filharmonie umí nabídnout špičkový zážitek nejen v Redutě. V dalším ročníku na to chceme navázat a celou myšlenku multižánrového open-air koncertu dále rozvíjet a rozšiřovat," sděluje ředitel MFO Jonáš Harman

Festival je nejen hudební, ale i charitativní akcí. Část výtěžku ze vstupného poputuje na Dětskou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc. Vstupenky jsou k dispozici v předprodeji v síti Ticketportal a také v Informačním centru Olomouc. Přijďte si užít tuto jedinečnou hudební událost a podpořit zároveň dobrou věc. Více informací na https://www.mfo.cz/program/festivalem-filharmonie/.

Ohodnoť článek

Foto Matěj Třešňák, Herbert Slavík, Festival filharmonie

Štítky Festival filharmonie, Olomouc, Richard Krajčo, Petr Janda, Aneta Langerová, Moravská filharmonie Olomouc, Stanislav Vavřínek, Josef Vojtek, Renata Drössler, Hana Zagorová, Jiří Pavlica

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Festival filharmonie již za týden v Olomouci  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.