Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Zpátky do sedmdesátek. Ples mezi květy připomene Televarieté či skupinu ABBA

Již 4. ročník Plesu mezi květy nás v sobotu 21. ledna 2017 v pavilonu A naladí na rytmy 70. let minulého století. O autentickou atmosféru legendárního Televarieté se postarají ABBA Revival, Milan Drobný i taneční školy Lola´s Dance a M-Plus.

Ples připravují Výstaviště Flora spolu s Technickými službami města Olomouce a Zoologickou zahradou Olomouc.

Zlatá sedmdesátá

Pořadatelé akce mají připravenou perfektní show, jež pobaví všechny návštěvníky bez ohledu na věk. Několikrát během plesového večera na Floře zazáří vystoupení tanečníků z olomouckých klubů Lola´s Dance a M-Plus, kteří pro inspiraci názorně předvedou jak tancovat v „televarieté“. Obě tyto taneční školy patří mezi tuzemské multižánrové špičky.

Nezapomenutelným zážitkem pak bude zcela jistě i vystoupení populárního zpěváka Milana Drobného, který je jako interpret známých hitů „Mužný vous“ či „Pláču, pláču sůl“ neodmyslitelně spjat právě se sedmdesátými léty.

 „O čtyřicet let nazpět v čase nás přesune i neskutečně věrný ABBA Revival z Olomouce. Další hvězdou našeho televarieté pak bude jedna z neméně známých tváří televizí - to si však ponechme jako překvapení,“ láká za pořadatele Tomáš Šmíd z Výstaviště Flora Olomouc.

Představí se i světový rekordman

Program láká na vystoupení Matěje Kodeše, nejlepšího českého bublináře, jenž má na kontě mnoho tuzemských i světových rekordů, jako je nejdelší bublinový tunel měřící 24 metrů, největší věc uzavřenou v bublině nebo největší volně letící bublinu na světě o objemu 20,57 metru krychlového.

Celý ples, který má i letos kapacitu více než 700 osob, bude stylově moderovat osvědčená dvojice z Moravského divadla Olomouc Roman Vencl s Vendulou Fialovou. Opět nebude chybět ani barmanská show a také pestrý a bohatý catering. Předprodej vstupenek je zahájen od 4.1. v Městském informačním centru na Horním náměstí v Olomouci za cenu 350 Kč za kus.

Ples mezi květy se koná 21. ledna od 19:30 v pavilonu a na Výstavišti Flora Olomouc. Prostory se otevřou pro návštěvníky už v 18:30.

Čtěte více:

Tisková zpráva | Foto Výstaviště Flora

Štítky ABBA, květ, Milan Drobný, Olomouc, Zoologická zahrada Olomouc, Výstaviště Flora Olomouc, a.s., Matěj Kodeš, Tomáš Šmíd, Moravské divadlo Olomouc, pavilon

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zpátky do sedmdesátek. Ples mezi květy připomene Televarieté či skupinu ABBA  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.