Počasí dnes14 °C, zítra14 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Olomoucký ples přinese to nejlepší z Británie a večeři s Jaromírem Jágrem

Omega Olomoucký ples se letos uskuteční 17. února v NH Collection Olomouc Congress hotelu. Přinese s sebou královské gardisty, typické britské telefonní budky, nezapomenutelného Sherlocka Holmese a mnoho dalšího. Kromě zábavy má však ples také charitativní rozměr: v dražbě je připravena večeře s Jaromírem Jágrem.

V Olomouci se 17. února 2017 bude konat Omega Olomoucký ples 2017 na téma To nejlepší z Británie! Výše zmíněný program doplní čajový dýchánek, královna Alžběta II., legendární letní songy 90. let skupiny Londonbeat a monstrózní londýnské překvapení, které se ani do NH Collection Olomouc Congress hotelu nevejde. Celým večerem provede Ondřej Vetchý.

Kromě skupiny Londonbeat dorazí Kristína i Michal Hrůza

Budete se doslova královsky bavit. Zhmotníme vaše nejkrásnější představy o Velké Británii, ve kterých si skvěle zatančíte. Složíme poctu nezapomenutelným Beatles a naživo vás rozpálí letní hit I’ve Been Thinking About You přímo z úst jedinečných Londonbeat. Přijede taky Kristína a Michal Hrůza - prostě opět ta nejlepší plesová akce v Olomouckém kraji,” navozuje atmosféru blížícího se Omega Olomouckého plesu za pořadatele ředitel agentury Forsberg Marek Berger.

Letos budeme dražit přímo Jardu

„Ples má i letos významný charitativní rozměr. Připomenu, že loni jsme dobročinně dražili na plese podepsaný dres hokejové legendy Jaromíra Jágra. Letos budeme dražit přímo Jardu. Kdo v dražbě přispěje největší částkou na pomoc Centru pro dětský sluch Tamtam v Olomouci, které pomáhá rodinám se sluchově handicapovanými dětmi, pro toho je připravená večeře s tímto Zlatým hochem z Nagana,” připomíná charitativní rozměr Omega Olomouckého plesu David Foretník, ředitel Radia Haná, které akci spolupořádá.

Více informací můžete získat na oficiálních stránkách: www.olomouckyples.cz

Tisková zpráva

Štítky ples, Jaromír Jágr, večeře, Olomouc, Velká Británie, Sherlock Holmes, Michal Hrůza, Londonbeat, Alžběta II., Ondřej Vetchý, The Beatles, About You

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Olomoucký ples přinese to nejlepší z Británie a večeři s Jaromírem Jágrem  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.