Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Divadelní hra Cena za něžnost se představí pod širým nebem na Bouzově

V sobotu 8. července se v historickém areálu hradu Bouzov uvede Studio Bouře divadelní představení Cena za něžnost. V režii Viktorie Čermákové se zde představí Jana Janěková, Alexej Pyško, Jitka Čvančarová a další.

Už loni se zde díky spolupráci Studia Bouře s hradem Bouzov odehrálo představení Teď ne! Letos spolupráce pokročila o něco víc a můžete se tak těšit dokonce na dvě představení. Po zmiňované hře Cena za něžnost přijde na řadu i inscenace Smím prosit? v hlavní roli s Janem Révaiem. Na Smím prosit? se můžete těšit 12. srpna.

Divadelní hra Cena za něžnost, od amerického scénáristy Dana Gordona, vznikla podle stejnojmenného filmu, který v roce 1984 získal pět prestižních filmových Oskarů. Hra se pohybuje někde na hranici komedie a melodramu. Příběh vás provede téměř třicetiletým vztahem matky s dcerou. Představení na hradu Bouzov začne v 20:30.

Štítky Hrad Bouzov, představení, Jitka Čvančarová, Viktorie Čermáková, Alexej Pyško, Jana Janěková, divadelní hra, Jan Révai, Dan Gordon, divadelní představení, Cena za něžnost, Ceny Oscar

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Divadelní hra Cena za něžnost se představí pod širým nebem na Bouzově  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.