Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

KULTURA V OLOMOUCI: Žonglérská show u Terezské brány nebo stand-up v letním kině

V posledním měsíci ožívá čím dál více Letní kino Olomouc, které nabízí pravidelně promítání českých i zahraničních filmů. Tento týden můžete zhlédnout film Revival a ve středu se můžete dokonce pobavit stand-up vystoupením třech mladých slečen. Žonglérské vystoupení byste si taktéž neměli nechat ujít. V rámci Olomouckých kulturních prázdnin u Terezské brány vystoupí Cirkus Levitare.

Sobota 22. července

Šantovka Freestyle Jam - 13:00 (Galerie Šantovka)

V sobotu 22. července odstartuje devátý ročník tradičního Freestyle BMX závodu v Olomouci. A to přímo ve Freestyle parku Šantovka. K vidění budou nejlepší jezdci z celé Moravy. Více na www.jfshow.net

Neděle 23. července

Koncert - Astronautalis - 20:00 (Jazz Tibet Club)

Andy Bothwell je unikát. Nejen že oplývá výjimečným skladatelským talentem, ale je i skvělým performerem, ze kterého nejde spustit zrak. Jeho hudba čerpá to nejlepší z mnoha žánrů, aby v kombinaci s podmanivým vokálem vytvořila strhující skladby, které by se snadno mohly stát hity, kdyby se ovšem nepohyboval na hony daleko od komerční scény. Vstupné 250 Kč.

Úterý 25. července

Promítání - Revival - 21:30 (Letní kino Olomouc)

Smoke, to byli čeští Rolling Stones. Za nejasných okolností se ale v roce 1972 rozpadli a každý ze čtyř bývalých muzikantů se s údělem rockera ve výslužbě vyrovnal po svém. Každý z nich má teď za sebou svůj život a svůj vlastní příběh. A taky jejich pohnutky k oživení kapely Smoke jsou různé - peníze, touha po ztracené slávě, touha pomoci kamarádovi, anebo se ještě jednou pořádně odvázat. 

Středa 26. července

Koko Comedy - 21:00 (Letní kino Olomouc)

A zase to letní kino. Tentokrát se však nejedná o promítání filmu, ale o vystoupení stand-up komiček. Koko Comedy - to jsou tři něžné blondýnky s ostrým humorem. Vstupné na stand-up je 100 Kč.

Čtvrtek 27. července

Žonglerská show - Cirkus Levitare - 16:00 (Terezská Brána)

Jako moderní žonglér se vám předvede Jan Hlavsa ve své živé žonglérské show. Setkáte se se spoustou humoru, ukázkami mnoha žonglérských disciplín, nebezpečným žonglováním s noži i pochodněmi a balancováním předmětů šokujících velikostí na performerově obličeji. Vystoupení Cirkus LeVitare je interaktivní a diváci jsou zapojováni dle situace. Akčnost vystoupení oslovuje dětské publikum, zatímco humor směřuje spíše k dospělejším a pozorným posluchačům a divákům.

Pátek 28. července

Hudebně poetický pořad Perlas Latinas - 20:00 (Divadlo hudby - Muzeum umění Olomouc)

V Divadle hudby 28. července vystoupí herec Tomáš Hanák a kytarista Petr Vít. S poetickým pořadem Perlas Latinas propojí prózu, poezii a hudbu latinskoamerických autorů. Hudební stránku projektu „Perlas latinas“ podpoří rovněž   uruguayský basista, violoncellista a hudební producent Andrés Ibarburu.

Foto FB Cirkus Levitare, Šantovka Freestyle Jam, FB Astronautalis, FB Letní kino Olomouc, FB Koko Comedy, Colores Flamencos

Štítky letní kino, Olomouc, film, hudba, Šantovka, Andy Bothwell, Tomáš Hanák, Vítězslav Vejražka, Andrés Ibarburu, Morava, The Rolling Stones, Muzeum umění Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURA V OLOMOUCI: Žonglérská show u Terezské brány nebo stand-up v letním kině  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.