Počasí dnes24 °C, zítra30 °C
Pátek 5. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Cyril a Metoděj
Bez reklam

SOUTĚŽ: V pátek vypukne filmová noc v Premiere Cinemas. Můžete jít na 18 filmů s jednou vstupenkou

Multiplex PREMIERE CINEMAS Olomouc v Šantovce zve filmové fanoušky na další FILMOVOU NOC. V pátek 27. října od 18 hodin začne velký maraton filmů, který poběží až do 5 hodin následujícího rána. Návštěvníci si zakoupí pouze jednu vstupenku a mohou si pak užívat tolik filmů kolik jen zvládnu, 12 hodin non stop po celou noc. Každý návštěvník navíc dostane ke vstupence dárek zdarma - energetický drink Rockstar.

FILMOVÁ NOC nabídne těchto 18 filmů: premiéru hororu Jigsaw, thrillery Geostorm: Globální nebezpečí a Americký zabiják, animované filmy My Little Pony Film, LEGO® Ninjago® film a LEGO® Batman Film, horor To a Annabelle 2: Zrození zla, akční komedii Zabiják a bodyguard, akční thriller Atomic Blonde: Bez lítosti, válečné drama Dunkerk, fantasy Wonder Woman, historický velkofilm Král Artuš: Legenda o meči, akční Kong: Ostrov lebek a John Wick 2, rodinný Psí poslání a Oscary ověnčený muzikál La La Land.

Vstupenky je možné zakoupit od neděle 22. října 2017 online na www.premierecinemas.cz nebo v pokladně multiplexu PREMIERE CINEMAS Olomouc Šantovka za cenu 299 Kč nebo s Premiere Movie Card za 249 Kč.

 

Přichystali jsme pro vás soutěž. Výherce získá dvě vstupenky právě na páteční filmovou noc do Premiere Cinemas. Stačí dobře odpovědět na otázku a mít štěstí při losování. To proběhne ve čtvrtek 26. října ve 12:00. Hodně štěstí!

 

Výherkyní soutěže se stává Šárka Capkova. Gratulujeme!

 

Tisková zpráva

Štítky vstupenka, film, soutěž, Olomouc, Král Artuš, John Wick, Batman, My Little Pony Film, Annabelle, Atomic Blonde, Dunkerk, Wonder Woman

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: V pátek vypukne filmová noc v Premiere Cinemas. Můžete jít na 18 filmů s jednou vstupenkou  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.