Počasí dnes29 °C, zítra22 °C
Sobota 6. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Mistr Jan Hus
Bez reklam

V Olomouci se bude konat další ročník Slavnosti vína. Jako hlavní hvězda večera vystoupí Janek Ledecký

Euripidés kdysi řekl, že "kde není vína, není lásky," a právě proto pro vás máme připravený další ročník společenské události moravského podzimu, kde hlavně o lásku k vínu rozhodně nebude nouze. Slavnost vína 2017 se v hotelu NH Collection Olomouc Congress koná v pátek 10. listopadu a skutečně je na co se těšit!

“Na této již vyprodané akci máte jedinečnou šanci ochutnat více než 200 vzorků vín od 23 prestižních moravských vinařů a rozmazlovat vaše chuťové pohárky budou také speciality regionální gastronomie, které jsou součástí jedinečného rautu v režii šéfkuchaře hotelu Petra Zučka a jeho týmu,” láká především na gurmánské zážitky ředitel NH Collection Olomouc Congress Tomáš Rousek.

A co se k výbornému vínu a jídlu hodí nejlépe? Přece bohatý doprovodný program za účasti známých tváří… “Je to tak, a z toho důvodu máme opravdu radost, že vás celým večerem bude provádět moderátor a také velký milovník vína Marek Vašut, jako hlavní hudební host se představí přední český zpěvák Janek Ledecký, a nebude chybět ani kapela Kolorez, cimbálovka Hellband či DJs Radia Haná. A čeká vás toho mnohem víc - třeba kurz sekání sektu či vystoupení orientálních tanečnic,” popisuje část programu letošní slavnosti ředitel spolupořádající agentury Forsberg Marek Berger.

“Součástí akce je i oblíbená anketa o nejoblíbenějšího vinaře a letošní ročník má navíc také charitativní rozměr - ve prospěch Společnosti pro ranou péči Olomouc budeme dražit grafiku Josefa Velčovského,” dodává ředitel spolupořádajícího Radia Haná David Foretník.

Tisková zpráva

Štítky víno, Olomouc, slavnost, Janek Ledecký, láska, Tomáš Rousek, Marek Vašut, vinařství, Haná, hotel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Olomouci se bude konat další ročník Slavnosti vína. Jako hlavní hvězda večera vystoupí Janek Ledecký  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.