Počasí dnes26 °C, zítra30 °C
Pondělí 8. července 2024  |  Svátek má Nora
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Výstaviště Flora se otřese v základech při tanečním festivalu BURN. Hlavní hvězdou bude SIKDOPE

PR článek

Čtvrtek 16. listopadu bude v Olomouci svátkem pro všechny milovníky EDM a DRUM & BASS taneční hudby. Na Výstavišti Flora se totiž bude konat velký taneční festival BURN, a už teď je jasné, že se na něm objeví velká jména ze světa taneční hudby.

Hlavní hvězdou večera, který by měl nejvíce rozproudit narvaný pavilon A Výstaviště Flora, je polský producent žijící v USA jménem SIKDOPE. Jeho momentálně nejúspěšnější track Snakes atakuje rekody v poslechovosti napříč kontinenty, avšak fanoušci tohoto talentovaného DJe a producenta poznají pecky jako I'm back, Old School či Unicorn Zombie Apocalypse, které supportují taková jména jako Tiesto, DVBBS, Steve Aoki, David Guetta, Carnage a spousta dalších. Jeho originální sety obsahují prvky trapu, bass housu až hardstylu doplňenou o neskutečnou energii.

SIKDOPE však nebude jediným lákadlem na čtvrtečním festivalu BURN. Neméně známý je i SKYTECH, rodáka z Poznaně, který aktuálně tvoří tracky s producenty z celého světa. Obrovský support se mu dostává od producenta R3haba se kterým má nespočet kolaborací. Opomenout však nesmíme ani společné tracky s Bassjackers či Headhunterz.

Dalším hostem na DRUM AND BASS stage je jeden z nejoblíbenějších DJs u nás, vždy usměvavý Adam Rapák aka DJ Schooler. Adam se k hraní dostal díky svému bratrovi v roce 2004 a během let se propracoval mezi českou DJskou elitu. Reprezentuje moravskou crew BreakArt, je součástí Let It Roll Bookingu a několikrát se umístil na předních příčkách v anketě Czech Drum & Bass Awards. V současné době působí za mixem velice přirozeně a sebevědomě - v jeho setech se kloubí skvělá technická zdatnost s vytříbenou selekcí a tím pádem přináší energickou show s promyšlenými, ale i nečekanými změnami nálad a subžánrů.

Jeden z hlavních účinkujících na DnB Stagei jeOndřej Vrba aka N:FORCE!! Ondra je český neurofunkový DJ a promotér. Zakladatel projektu Neurofunk Will Never Die, člen Let It Roll bookingu, LIR crew, Break Art crew a první z řady Imagination DJs vám během svých setů naservíruje jedinečnou neurofunkovou nálož ze tří decků. Díky jeho lásce ke zlomeným beatům a jeho pracovnímu nasazení se v posledních letech podílel na akcích, jako Let It Roll Winter, Let It Roll Open Air, X-Massacre, Hospitality, Ram Night, Let It Roll On Tour a na mnoho dalších. V jeho setech můžete slyšet prolínání nového neurofunkového soundu s klasickým techstepem. V současné době ho můžete slyšet na akcích po celé České republice a když zrovna nehraje, tak maká sám na sobě a připravovaných akcích.

Večer bude našplapaný i dalšími skvělými DJs. Součástí festivalu bude také Burn Energy Laser & Light show, fire show, gogo tanečnice a show board Coca Cola. Kompletní program na dvou stage naleznete zde:

BURN EDM MAIN STAGE

SIKDOPE
SKYTECH ( PL )
Richard Reynolds (Retro Music Hall)
MATAMAR - (Retro Music Hall)
Flashwell - (Party Club Varna)
Armut - (Party Club Varna)

DRUM & BASS STAGE

N:FORCE (Let It Roll, NFWND)
DJ Schooler (Let It Roll, BreakArt)
Double You (Storm Club, Bassbeat)
Far Horizon (Storm Club)
Loudbeat
DIRTY BOY (Beatz.cz)
+ Special Guest: Kobylka Drums 

Start festivalu BURN je ve 21:00, vstupenky jsou ještě stále v prodeji. První vlna, v které byly ty nejlevnější, je již vyprodaná, stále ale můžete pořídit vstup za super cenu 250 korun v předprodeji. Na místě pak lupen koupíte za 350 korun, a nezapomeňte, že vstup je od patnácti let. Více informací můžete sledovat na oficiální facebookové události nebo na facebookových stránkách festivalu BURN. 

 

Autoři

Štítky festival, producent, Olomouc, hudba, David Guetta, Steve Aoki, Let It Roll, USA, květena, Richard Reynolds, Coca-Cola, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Výstaviště Flora se otřese v základech při tanečním festivalu BURN. Hlavní hvězdou bude SIKDOPE  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.