Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Kino Metropol začne prodávat vánoční dárkové vstupenky na Padesát odstínů svobody

Lámete si jako každý rok hlavu, čím potěšit blízké o Vánocích? Pozvěte je do kina! Od 1. prosince spouští Kino Metropol vánoční předprodej dárkových vstupenek na premiéru i reprízy posledního dílu trilogie Padesát odstínů, který bude v českých kinech poprvé uveden v únoru příštího roku.

Knižní série Padesát odstínů patří mezi nejúspěšnější bestsellery 21. století. Film Padesát odstínů šedi s 256.470 diváky stále drží rekord v návštěvnosti českých kin za první víkend promítání.

Divácky přitažlivá erotická vynalézavost manželského páru neutichá ani ve třetím díle.  Přesto ale stále sebevědomější paní Greyová moc dobře ví, že i svoboda může mít až padesát odstínů, a o žádný z nich nechce přijít.

Režie filmu se opět ujal James Foley a okořenil tuhle pikantní erotickou romanci pořádnou dávkou thrilleru a svým hrdinům připravil několik nečekaných překvapení.

Metropol nabízí v předprodeji vstupenky na den sv. Valentýna a okolní data. Neváhejte se zastavit na pokladně kina a získejte lístky v dárkové podobě.

Tisková zpráva

Štítky vstupenka, kino, Padesát odstínů svobody, Padesát odstínů, Vánoce, James Foley, Padesát odstínů šedi

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kino Metropol začne prodávat vánoční dárkové vstupenky na Padesát odstínů svobody  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.