Počasí dnes24 °C, zítra22 °C
Pondělí 1. července 2024  |  Svátek má Jaroslava
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sobotní Recesfest v Mezicích láká na Kamila Střihavku či domácí Stracené Ráj

PR článek

2. 6. 2018 proběhne v Mezicích již 11. ročník Hanáckého hudebního festivalu RecesFest. Pro tento rok se můžete těšit na větší pódium a hlavně větší program.

Jako hlavní hvězdy programu se představí pánové Ota Baláž, Kamil Střihavka a Michal Pavlíček  - B.S.P. ve speciálním koncertu se spoustou hostů. Bude to vůbec první vystoupení B.S.P. v tomto provedení a vůbec jediné na malém festivalu za příjemné vstupné. Dalším hostem programu je osvědčená slovenská kapela HELENINE OČI, olomoucká legenda CALIBOS zahraje tak jako za starých časů a nebude chybět ani domácí STRACENÉ RÁJ v nové sestavě. Mimo uvedené zahraje i Gabriela DG, kapela PRYOR pokřtí novou desku a představí se i nováček RECKLESS DRIVING.

Program akce zahájí již v 8:00 odstartováním tradičního Tajného závodu pincků, babet a kozidechů. Po vyhlášení vítězů v 11:00 se můžete těšit na skvělý daňčí gulášek od Čerta a od 13:30 pak zahájí se svým hudebním programem festival RecesFest.

V průběhu programu jsou připraveny různé soutěže jak pro dospěláky, tak i pro děti a mimo vše uvedené se můžete těšit na spoustu lahodných pokrmů a tekutin.

Foto Facebook Kamila Střihavky

Štítky recesfest, mezice, kamil, střihavka, Kamil Střihavka, Michal Pavlíček, Ota Balage, hudební festival, festival, hudební skupina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sobotní Recesfest v Mezicích láká na Kamila Střihavku či domácí Stracené Ráj  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.