Počasí dnes24 °C, zítra30 °C
Pátek 5. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Cyril a Metoděj
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Papa Roach vystoupí na Korunní pevnůstce. Největší rocková událost roku v Olomouci je tady

PR článek

V Česku už sice několikrát vystupovali, ovšem tentokrát to bude zřejmě na nejhezčím místě a poprvé na Moravě. Do areálu olomoucké Korunní pevnůstky dorazí 22. srpna multiplatinoví a na ceny Grammy a MTV nominovaní Papa Roach. Jedna z nejpopulárnějších nu-metalových kapel současnosti vznikla už v roce 1993. Přesto nežije ze slávy té doby. I v dalších letech nahrála velmi dobrá alba a jejich tvorba ovlivnila mnoho dnešních zástupců rockové či metalové scény. Aktuálně propagují svůj zatím poslední počin Crooked Teeth.

Vzpomínáte na nu-metalovou hymnu Last Resort nebo singly She Loves Me Not, Forever, To Be Loved nebo Burn? Za všemi songy stojí Papa Roach, čtyřčlenná parta z Kalifornie, jedna z nejpopulárnějších nu metalových kapel současnosti. Za svou pětadvacetiletou kariéru prodala více než deset milionů desek, jejich nejznámější album Infest bylo ve Spojených státech třikrát platinové, platinová byla i deska Getting Away with Murder, můžou se pochlubit i nominací na Grammy. „Někoho jsem slyšel o Papa Roach říct, že jsou to dříči. To je přesně vystihuje. Na rozdíl od jiných kapel, které buď stagnují, nebo o nich už po několika letech není slyšet, Papa Roach skutečně dřou a jsou pořád na špici, jak v muzice, tak v popularitě,“ myslí si Dušan Neumann z agentury BRC Promotion. Navíc se jim podařilo nesklouznout k popově kýčovitým rockovým popěvkům. „Pořád je to poctivý a pořádně našlapaný nu metal, ale zároveň s parádní melodickou linkou,“ charakterizuje muziku Papa Roach.

Vstupenky na koncert stojí 999 korun a jsou v prodeji v sítích Ticketportal, Ticketstream a GoOut nebo v Bounty Rock Cafe na třídě Kosmonautů v Olomouci.

Fanoušci byli vždycky nadšení...

Kalifornští rockeři se do České republiky opakovaně vracejí. Byli na festivalu Rock For People, měli i klubové koncerty v Roxy nebo Lucerna Music Baru, vloni na podzim koncertovali v Malé sportovní hale. „Ale všechno to bylo v Praze nebo v Čechách, na Moravě budou hrát poprvé právě v Olomouci. Podařilo se nám domluvit, že se u nás zastaví v rámci letního festivalového výjezdu do Evropy,“ vysvětlil Neumann.

Podstatné podle něj je, že se dá spolehnout na bezchybný koncertní výkon Papa Roach. „Vždycky předvádějí skvělou show. Umí fantasticky namixovat setlist a muzikantsky jsou samozřejmě bezchybní. Fanoušci byli vždycky nadšení. A počítám, že strhující bude i koncert na Korunní pevnůstce,“ je přesvědčený Neuman. V Olomouci podle něj kapela prostřídá starší hity s novinkami z aktuálního alba Crooked Teeth.

Papa Roach

Jacoby Shaddix – zpěv, Jerry Horton – kytara, Tobin Esperance – baskytara, Tony Palermo – bicí

Tisková zpráva | Foto Facebook Papa Roach

Štítky kultura, koncert, Papa Roach, Olomouc, hudební skupina, Česko, Grammy Award, Morava, MTV, Jacoby Shaddix, Jerry Horton, Tony Palermo, Tobin Esperance, Kalifornie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Papa Roach vystoupí na Korunní pevnůstce. Největší rocková událost roku v Olomouci je tady  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.