Počasí dnes31 °C, zítra33 °C
Sobota 29. června 2024  |  Svátek má Petr a Pavel
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na hodech v Tršicích vystoupí Ready Kirken, Heidi Janků nebo Železný Zekon

PR článek

Hody v Tršicích se letos konají 8. a 9. září. Návštěvníci se mohou těšit na sobotní rockové odpoledne, hodovou zábavu se skupinou Karamel, ale i vystoupení Železného Zekona, kapely Ready Kirken nebo Heidi Janků. Už v pátek navíc proběhne výstava ke stému výročí vzniku Československé republiky.

Pátek

Hodovou atmosféru si budou moci návštěvníci Tršic užívat už od pátku 7. září, kdy bude v pět hodin odpoledne v místním zámeckém areálu slavnostně zahájena výstava ke stému výročí založení Československé republiky, kde bude k vidění přehlídka dobových kostýmů z první republiky a k poslechu zahraje Pianotéka Richarda Pogody.

Sobota

Sobota bude patřit hlavně fanouškům rockové muziky, ve dvě hodiny totiž vypukne rockové odpoledne se skupinami G.O.C., Four Roses, Goofy Cow anebo Dayoff. V pět hodin rozezní kostel Narození Panny Marie hodový koncert duchovní hudby a v osm hodin večer startuje v kulturním areálu Tršic hodová zábava se skupinou Karamel.

Neděle

Neděle začne hodovou mší svatou v kostele Narození Panny Marie, která ostartuje v osm hodin ráno. V deset dopoledne vypukne jednáctý ročník závodu na kolečkových bruslích s názvem Tršické žabák. V jednu hodinu uvidíme siláckou show Železného Zekona, ve 14:15 zazpívá Heidi Janků & Heidiband, v 15:30 potěší milovníky dechovky Jiří Helán & Moravská dechovka a v pět hodin odpoledne završí hodový program skupina Ready Kirken.

Na tršických hodech nebudou chybět pouťové atrakce, stánky a hodové občerstvení.

Foto Facebook Ready Kirken

Štítky koncert, kultura, hody, Tršice, Heidi Janků, Ready Kirken, Železný Zekon, Československo, výstava, Svátek Narození Panny Marie, Richard Pogoda, hudební skupina, První republika, Jiří Helán, zábava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na hodech v Tršicích vystoupí Ready Kirken, Heidi Janků nebo Železný Zekon  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.