Počasí dnes24 °C, zítra30 °C
Pátek 5. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Cyril a Metoděj
Bez reklam

Týden po návštěvě prezidenta k nám zavítá i předseda vlády Bohuslav Sobotka

V týdenním rozestupu se v Olomouckém kraji vystřídají dva nejhlavnější představitelé republiky. Zítra dorazí do Olomouce předseda vlády Bohuslav Sobotka v rámci pravidelných pracovních cest do regionů.

Ve čtvrtek bude na radnici zase živo. Premiér Sobotka dorazí kolem deváté hodiny a na jeho programu by mělo být například setkání s primátorem Olomouce a projednání aktuální regionální otázky včetně problematiky protipovodňových opatření.

Předseda vlády se také zúčastní 28. sněmu Hospodářské komory ČR, kterého se dále zúčastní také ministryně školství, mládeže a tělovýchovy Kateřina Valachová,“ uvedl tiskový mluvčí Martin Ayrer.

Jeho program ho zavede i do Domova seniorů Pohoda Chválkovice, kde se následně setká s klienty a prohlídne si tamní zařízení.

V odpoledních hodinách se předseda vlády zúčastní symbolického poklepání na základní kámen nové hasičské zbrojnice Sboru dobrovolných hasičů v Topolanech, která je první zbrojnicí v ČR financovanou z nového vládního dotačního titulu,“ dodal Ayrer.

Jeho poslední zastávkou budou, stejně jako u prezidenta, Čechy pod Kosířem, kde se setká s podnikateli Olomouckého kraje. A vše završí prohlídkou zámku s výstavou filmů otce a syna Svěrákových. Na rozdíl od třídení návštěvy prezidenta Miloše Zemana se premiér zdrží v Olomouckém kraji pouze jeden den. 

Čtěte více:

Autoři | Foto Facebook Bohuslava Sobotky

Štítky předseda vlády, Bohuslav Sobotka, Olomoucký kraj, Olomouc, Martin Ayrer, Kateřina Valachová, Hospodářská komora, sbor dobrovolných hasičů, Miloš Zeman, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Týden po návštěvě prezidenta k nám zavítá i předseda vlády Bohuslav Sobotka  |  Politika  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.