Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jak na zdravý životní styl v digitální době? Odpověď nabídne sobotní seminář

PR článek

Tuto sobotu 19. ledna 2019 proběhne v Olomouci seminář pro manažery se zaměřením na zdravý životní styl manažera v digitální době. Seminář se netradičně uskuteční na dvou místech.

Dopolední část se bude konat v Profi posilovně v budově Relax studia pod vedením Pavola Jablonického, dvojnásobného mistra světa v kulturistice. Rozhovor s ním najdete zde.

Odpolední část semináře proběhne v budově Centrum-Vzdělávání Počítačové služby na adrese Stupkova 1a v Olomouci pod vedením docenta Dalibora Pastuchy.

Oba lektoři jsou profesionálové ve svém oboru a účastníci semináře tak od nich mohou načerpat mnoho zkušeností. V rámci dopolední části výuky si mohou v posilovně i prakticky některé cviky vyzkoušet.

Seminář bude realizován v rámci probíhajícího studia MBA v Olomouci jako čtvrtý seminář školního roku 2018/2019. Toto třísemestrální studium je určeno především pro manažery, kteří se chtějí připravit na současné a budoucí výzvy digitální doby. Bližší informace o tématech studia i přednášejících a i o aktuálně připravovaném jarním běhu studia MBA v Brně, najdete zde.

Centrum-Vzdělávání.cz má již více jak osmadvacetileté zkušenosti v oblasti vzdělávání dospělých jak v Olomouckém kraji, tak i s realizacemi v celé ČR. Mimo aktuálně zmiňované studium MBA v Olomouci již mnoho let realizuje kurzy firemního vzdělávání, osobnostního rozvoje či kurzů IT. V oblasti akreditovaných kurzů nabízí kurzy pro pedagogy DVPP, rekvalifikace a profesní zkoušky.

Kapacita semináře je omezena. Možnost přihlásit se na tento seminář přímo máte zde.

Autoři

Štítky vzdělání, seminář, manažeři, Olomoucko, Olomouc, studium, Pavol Jablonický, Česko, Brno, zdravý životní styl

Jak na zdravý životní styl v digitální době? Odpověď nabídne sobotní seminář  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.