Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

Krajský úřad je ode dneška přístupný. Návštěvu ale dobře zvažte

Provozní doba Krajského úřadu Olomouckého kraje je od dnešního dne opět stejná jako před přijetím mimořádných opatření a vyhlášením nouzového stavu v souvislosti s epidemií covid-19. Lidé by ale měli nutnost osobní návštěvy dobře zvážit a dále upřednostňovat písemnou, elektronickou nebo telefonickou komunikaci.

Lidé mohou znovu vyřizovat svoje záležitosti v časech, na které byli zvyklí. Tedy každý pracovní den od osmi hodin ráno – v pondělí a ve středu do sedmnácti, v úterý do patnácti a ve čtvrtek i v pátek do čtrnácti hodin. Pořád ale platí, že by k nám měli přicházet jen ve výjimečných a zdůvodněných případech. Navíc musí dodržovat zvýšená hygienická opatření stanovená ministerstvem zdravotnictví,“ řekl Lubomír Baláš, ředitel krajského úřadu.

V praxi to znamená, že lidé musí mít zakryté dýchací cesty a během čekání na vyřízení své záležitosti by měli dodržovat odstup alespoň dva metry od dalších osob.

Až do odvolání navíc stále platí zákaz pořádání hromadných akcí v prostorách úřadu. Neproběhnou tak třeba školení nebo semináře, jichž se veřejnost v minulosti účastnila například v kongresovém sálu.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva | Foto www.olkraj.cz

Štítky krajský úřad, Olomoucký kraj, koronavirus, covid-19, návštěva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Krajský úřad je ode dneška přístupný. Návštěvu ale dobře zvažte  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.