Počasí dnes26 °C, zítra30 °C
Pondělí 8. července 2024  |  Svátek má Nora
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Olomouci vznikla nová donášková služba. Nabízí místní potraviny, ochranné pomůcky a nákup až ke dveřím

PR článek

Maso, pečivo, mléčné výrobky nebo tvarůžky či zelí z Hané. A k tomu široký sortiment alko i nealko nápojů, drogistického zboží nebo ochranných pomůcek. V Olomouci nově funguje donášková služba Výhodnýrozvoz.cz. Kurýr doveze nákup do druhého dne a vynese až před dveře. V nabídce si lidé mohou vybrat z kvalitních lokálních surovin a k tomu využít cenově příznivých akcí.

Dvacet let zkušeností v oboru

Výhodnýrozvoz.cz funguje v Olomouci teprve od února letošního roku, projekt totiž vznikl v reakci na pandemickou krizi, která se s Českou republikou vleče už rok. „Spousta lidí žije ve strachu, vycházení z domu pro ně může být stresovou záležitostí. Rozhodli jsme se proto vydat jim naproti,” vysvětluje zakladatel projektu Radomír Pajer.

S maloobchodním prodejem má bohaté zkušenosti, manželé Pajerovi totiž už přes dvacet let vedou v Hlubočkách nedaleko Olomouce místní prodejnu potravin. „Víme, co mají lidé rádi a zároveň chápeme obavy z aktuální situace,” dodává. 

Tisíce položek v nabídce

Nabídka Výhodnéhorozvozu.cz je proto široká natolik, aby lidé pokryli své základní potřeby a nemuseli potraviny či drogerii dokupovat jinak. „V nabídce máme tři tisíce položek a chystáme se sortiment pravidelně rozšiřovat nebo aktualizovat podle současné poptávky,” prozradila Kateřina Pajerová. 

Lidé si díky tomu mohou nechat dovézt domů i ochranné pomůcky jako roušky, rukavice nebo dezinfekční gely. „Vzhledem k současné situaci jsme se rozhodli udělat akci na respirátor FFP2, který nabízíme za 9,90,” dodala Pajerová.

NOVÝ online prodej a rozvoz potravin po Olomouci a okolí ???????????????? www.vyhodnyrozvoz.cz

Zveřejnil(a) Výhodnýrozvoz.cz dne Čtvrtek 18. února 2021

Odměny věrným zákazníkům

Manželé se při tvorbě nabídky snaží co nejvíce spolupracovat s regionálními výrobci. „Po dvaceti letech v maloobchodu máme pevné vazby na dodavatele, nebráníme se však ani novým partnerstvím,” vzkazuje Pajer případným dodavatelům z Olomouce a okolí.

Vedle kvalitních domácích výrobků najdou lidé i cenově příznivé potraviny. „Zákazníci se u nás nemusí obávat žádné tučné přirážky, jako je to běžné u jiných donáškových služeb. Naopak, vždy se snažíme o rozumný cenová kompromis,” vysvětluje Pajer.

Týden co týden je pro zákazníky připravena akce na určité produkty s výraznou slevou, věrné klienty pak Výhodnýrozvoz.cz odměňuje různými bonusy. „Každý týden vyhlašujeme soutěž, aktuálně například o nákup v hodnotě 500 korun zdarma,” dodává.

Kartou i hotově, po Olomouci a okolí

Provést nákup na webu Výhodnýrozvoz.cz je jednoduché. Při návštěvě stránky je zprvu potřeba zadat poštovní směrovací číslo, web tak rovnou vyhodnotí, zda se nacházíte v dojezdové vzdálenosti služby. „Aktuálně rozvážíme po celé Olomouci a okolních obcí do zhruba deseti, maximálně patnácti kilometrů,” přibližuje Pajer.

Po dokončení nákupu si zákazníci vyberou termín doručení a způsob platby, kurýr nákup doručí následující den. Výhodnýrozvoz.cz funguje každý den v týdnu od 8 do 20 hodin, a to včetně víkendů. Platit lze kartou online, kartou na místě při převzetí i hotově u kurýra.

Bezpečnost na prvním místě

Automatickým standardem je u Výhodnéhorozvozu.cz donáška až před dveře. „Samozřejmostí je také dodržování veškerých hygienických a bezpečnostních opatření,” ujišťuje Pajer. 

Výhodný rozvoz podle něj obslouží i zákazníky v karanténě. „Nákup nechá kurýr přede dveřmi, zazvoní a poté z bezpečné vzdálenosti zkontroluje, že si ho zákazník převzal,” popisuje Pajer. „V dnešní době nenecháme nikoho na holičkách,” uzavřel.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky výhodný rozvoz, donášková služba, nákup, potraviny, Olomouc, rozvoz, jídlo, ochranná pomůcka, Haná, Kateřina Bursíková Jacques, Česko, Hlubočky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Olomouci vznikla nová donášková služba. Nabízí místní potraviny, ochranné pomůcky a nákup až ke dveřím  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.