Počasí dnes28 °C, zítra28 °C
Středa 17. července 2024  |  Svátek má Martina
Bez reklam

Kamera zachytila nálezce ztracené peněženky. Poznáváte ho?

Olomoučtí policisté pátrají po totožnosti neznámého muže, který nejspíš našel peněženku na Palachově náměstí v Olomouci a nález zatajil. Pokud muže z kamerového záznamu poznáváte, kontaktujte policisty na tísňové lince 158.

„Muže olomoučtí policisté podezřívají z přečinů zatajení věci a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku,“ shrnula mluvčí policie Petra Vaňharová.

K události mělo dojít v pátek 30. dubna okolo druhé hodiny odpolední na Palachově náměstí v Olomouci, kde vytratil čtyřiačtyřicetiletý muž z kapsy své mikiny peněženku. Ta obsahovala osobní doklady, několik platebních karet a finanční hotovost. „Způsobenou škodu si majitel vyčíslil na téměř 15 tisíc korun,“ dodala Vaňharová.

Na kamerovém záznamu je zachycen neznámý muž, který peněženku nachází, poté zvedá ze země a spolu s ní odchází pryč, směrem k ulici tř. Svobody.

„Pokud by někdo muže z přiloženého videa poznal, nebo by disponoval informacemi, které by pomohly ke zjištění jeho totožnosti, ať neprodleně kontaktuje policisty prostřednictvím kterékoliv policejní služebny, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158,“ uzavřela Vaňharová.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Olomouc, Policie ČR, peněženka, nálezce, Náměstí Jana Palacha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kamera zachytila nálezce ztracené peněženky. Poznáváte ho?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.