Počasí dnes27 °C, zítra30 °C
Sobota 20. července 2024  |  Svátek má Ilja
Bez reklam

Šumperk poprvé připravil pro děti a mládež tábor na koloběžkách

Dětem a mládeži ze Šumperka a okolí nabídne zdejší dům kultury první tábor na koloběžkách. Uskuteční se na začátku srpna a je určený dětem od osmi do třinácti let.

„Na podnět rodičů, kteří vnímají, že v posledním roce neměly jejich děti dostatek pohybu, nabízíme poprvé dětem příměstský koloběžkový tábor. Zážitkovou formou pro ně budou připraveny krátké výlety v kombinaci s dalšími pohybovými aktivitami i odpočinkovými bloky,“ řekla koordinátorka příměstských táborů Domu kultury Šumperk Monika Faltusová.

Příměstský tábor s názvem Na koloběžce a s koloběžkou za zážitky se uskuteční v prvním srpnovém týdnu. V případě deště mají organizátoři připravenou i mokrou variantu s dalšími pohybovými aktivitami. Tábor je vhodný pro děti, které rády sportují, ale i pro ty, které na koloběžce ještě nestály.

„Spolupracujeme s odborníky na pohyb a rekreaci, s lidmi z Kostka kolobky, kteří přesně vědí, jaká aktivita je pro děti různého věku i fyzické kondice vhodná. Mají zkušenosti i s dětmi s nadváhou. Cílem je vzbudit u dětí zájem o pohybové aktivity, kterým se pak budou rády věnovat i samy ve volném čase,“ dodala jednatelka domu kultury Hana Písková.

První koloběžkový tábor bude v Šumperku od 2. do 6. srpna. Bližší informace najdou zájemci na webu

V Šumperku se dnes otevřelo nové Aquacentrum za 170 milionů korun

V Šumperku se dnes zhruba po půl roce nucené přestávky znovu otevřelo nové Aquacentrum. Po rozsáhlé rekonstrukci za 170 milionů korun bylo poprvé v provozu necelé dva měsíce loni na začátku září. Ode dneška je otevřena vnitřní i venkovní koupací...

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Město Šumperk

Štítky tábor, koloběžka, dítě, mládež, Dům kultury, Šumperk, kulturní dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Šumperk poprvé připravil pro děti a mládež tábor na koloběžkách  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.