Počasí dnes31 °C, zítra26 °C
Sobota 27. července 2024  |  Svátek má Věroslav
Bez reklam

Hadi, štíři a lektvary. Zoo na Svatém Kopečku chystá strašidelný Večer duchů

Stylová výzdoba i hrůzné postavy čekají na návštěvníky olomoucké zoo na Svatém Kopečku. Po roční odmlce se vrací do areálu zahrady tradiční akce pro malé i velké. Příznivci tajemné atmosféry si mohou dopřát prohlídku zoologické zahrady obohacenou o čarodějnickou gastronomickou nabídku či strašidelnou stezku.

Hlavní část speciálního podzimního programu se soustředí na sobotu 23. října, kdy zoo připravuje Večer duchů. „Ať už se k nám lidé vypraví jen tak rozjímat, nebo otevřít v srdcích vzpomínky na své zesnulé blízké, či k nám zavítají malí i velcí v přestrojení, anebo se lidé přijdou pokochat podzimní dýňovou výzdobou, věřím, že posvítíme na cestu každému," říká mluvčí zoo Iveta Gronská.

V sobotu budou moct návštěvníci zůstat v zoologické zahradě netradičně až do 21 hodin. „Vše, co návštěvníci vítali, zůstává, a k tomu spousta dalšího včetně nových zákoutí, mimořádné čarodějnické gastronomické nabídky, vůně lektvarů a nejednoho překvapení. Chystá se k nám dokonce i Rusalka,“ prozradila mluvčí Gronská s tím, že jedinečná výzdoba takzvané Strašidelné zoo zůstane až do konce října.

Večer duchů a strašidelná zoo
SOBOTA 23. 10. 9:00 - 18:30 pokladny, areál do 21:00
Program začíná od 14:00. Zpěv Rusalky z mokřadů, dušičková fotostěna, chemické pokusy z Pevnosti poznání, malování na obličej, volba "MISS děs", stanoviště VZP Strašidelná stezka od 18:00 (tady se ale bojí i strašidla, proto na vlastní nebezpečí)
NEDĚLE 24. 10. 9:00 – 16:00 pokladny, areál do 18:00 Hry a jiné zábavy se strašidly, malování na obličej od 14:00 do 18:00 hod.
Strašidelná zoo 23. 10. - 31. 10.
Plný areál vydlabaných dýní, poletující mrtvá nevěsta, kaplička ukrytá v pavučinách, hadi, štíři a jiná havěť, smrtka s kosou, nešťastný příběh svatebčanů, spousta bludiček, světélek, obživlý voják, jeptišky, Dracula, piráti.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Zoo Olomouc

Štítky Zoo, příroda, zoologická zahrada, Olomouc, Svatý Kopeček, Pevnost poznání, Všeobecná zdravotní pojišťovna České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hadi, štíři a lektvary. Zoo na Svatém Kopečku chystá strašidelný Večer duchů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.