Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

Osmdesátník po propuštění z nemocnice nedorazil domů. Našel se mrtvý

Po dvaaosmdesátiletém seniorovi z Přerovska pátrají olomoučtí a přerovští kriminalisté a žádají o pomoc také veřejnost. Pohřešovaný muž odešel před týdnem z Vojenské nemocnice Olomouc. Domů už nedorazil a ani o sobě nepodal žádnou zprávu. V prosinci se našel mrtvý.

Muž odešel minulý čtvrtek večer okolo 20. hodiny z vojenské nemocnice. Z olomouckého Klášterního Hradiska do svého bydliště na Přerovsku od té doby ale nepřijel.

Pohřešovaný má hubenou postavu a je vysoký 165 – 170 centimetrů. Má vrásčitý oholený obličej, malé hnědé oči a prořídlé středně dlouhé šedé až bílé vlasy. Na sobě by měl mít hnědou bundu, kostkovanou košili, zelenohnědé kalhoty a na nohou sportovní nižší boty modré barvy.

„Prosíme občany, kteří by muže někde viděli, nebo by věděli, kde se zdržuje, aby prosím, ihned kontaktovali nejbližší policejní služebnu, nebo volali na bezplatnou telefonní linku 158,“ obrací se na veřejnost s žádostí o pomoc mluvčí Policie ČR Petra Vaňharová.

"Seniora se podařilo vypátrat bohužel již bez známek života, bez cizího zavinění," sdělil mluvčí policie Libor Hejtman.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Pohřešovaný, senior, pátrání, policie, Policie ČR, Olomouc, Přerov, okres Přerov, Vojenská nemocnice Olomouc, nemocnice, Klášterní Hradisko, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Osmdesátník po propuštění z nemocnice nedorazil domů. Našel se mrtvý  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.