Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Dareček, Sydny a Bobík jsou opuštění pejsci z Voříšku

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopci zvířat, které přišla o své páníčky. Dnes jde o Darečka, Sydny a Bobíka z Útulku pro psy Voříšek z Čech pod Kosířem na Prostějovsku.

Dar

Dareček je nádherný představitel německého ohaře drátosrstého, který má velmi milou a přátelskou povahu vůči lidem. Je to osmiletý dědoušek, který miluje procházky, ale zátěž se nesmí přehánět. Jeho nožičky už nesloží jako za mlada. Výchovou nepolíbený, ale s láskou a trpělivostí jde vše. Je to velmi učenlivé plemeno, které se rychle učí. Vhodný k domečku se zahrádkou, kde by se mohl vyběhat, ale spinkat by měl vzhledem k věku v teple, musí užívat kloubní výživu. Na vodítku chodí pěkně, tahá jen v případě, že ho něco zaujme.

Sydny

Sydny je miloučká fenečka středního vzrůstu s kontaktní a klidnou povahou ve věku asi dva roky. Vhodná do domečku se zahrádkou, ale šťastná bude doma v přítomnosti člověka, kterému bude velmi ráda dělat společnost. Je spíše submisivní, zatím neměla s pejsky problém, na vodítku chodí pěkně a netahá. Vhodná k dětem.

Bobík

Bobík je kříženec středního vzrůstu ve věku 1 až 2 roky. Bobíček, když k nám přišel, trvalo asi dva týdny, než se u nás rozkoukal a začal nám důvěřovat. Konečně si užívá mazlení, pro které si už sám přijde, a chodí na procházky, které si moc užívá. Vhodný jak do bytu i do domečku, uvítá procházky, které si bude s pánečkem užívat. S fenkou se bez problému snese, u pejsků si vybírá, s kým se bude kamarádit. Na vodítku chodí pěkně, netahá a krásně zvládá přivolání. Vhodný k dětem.

Útulek pro psy Voříšek
606 855 797
Samota 133
798 58 Čechy pod Kosířem
utulekvorisek@seznam.cz
www.vorisek.org

HLEDÁME PÁNÍČKA: Pejsci Beník a Sunny z Mohelnice mají v lásce děti

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Beníka a Sunny z Mohelnice.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Útulek pro psy Voříšek

Štítky pes, útulek, adopce, páníček, Voříšek, Čechy pod Kosířem, Olomoucký kraj, okres Prostějov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA:  Dareček, Sydny a Bobík jsou opuštění pejsci z Voříšku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.