Počasí dnes24 °C, zítra30 °C
Pátek 5. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Cyril a Metoděj
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zapracujte na formě s Globusem Olomouc a OMEGA centrem sportu a zdraví!

PR článek

Vánoce plné dobrot a nezdravých pokušení jsou již za námi. Začátek roku je oblíbeným časem pro novoroční předsevzetí. A pokud i vy patříte mezi ty, kteří se rozhodli udělat něco pro zdravější životní styl, máme pro vás pár skvělých tipů!

Víte, že v hypermarketu Globus Olomouc najdete nejširší sortiment alternativních potravin na jednom místě? Vydejte se do oddělení Zdravý svět, kde se snadno zorientujete podle přehledného značení. Ať už vás zajímají např. vegan, raw, BIO, nízkosacharidové nebo bezlepkové potraviny, v Globusu všechny snadno a rychle nakoupíte.

Nezapomeňte do svého jídelníčku také zahrnout čerstvé ovoce a zeleninu. Na obslužném pultu vás vždy čeká široký výběr sladkovodních i mořských ryb a plodů.

Rádi byste si něco nutričně vyváženého uvařili, ale potřebovali byste trochu inspirace? Podívejte se na webové stránky Zdravého světa, kde najdete spoustu nápaditých receptů např. i od oblíbené dvojice blogerů Running2, ale také řadu zajímavých článků o zdravém životním stylu či aktuální informace z „globusího“ Zdravého světa.

Na vaření není čas? Tak ochutnejte, co dobrého pro vás připravili kuchaři z Restaurace Globus Olomouc. Ti pro vás vaří po celý den podle tradičních i trendy receptů a z pečlivě vybraných surovin. Pokud nemáte chuť zrovna na svíčkovou s knedlíkem, odlehčete si svůj jídelníček vegetariánským nebo bezlepkovým jídlem, které najdete v denní nabídce Restaurace Globus.

Doplnit energii můžete také v místním Zdravém bistru. Každý den tu pro vás připravují polévku a tři bezmasá hlavní jídla, která můžete např. ještě doplnit freshem, limonádou, smoothie, wrapem nebo salátem. Za zkoušku stojí také skvělé chia a tapiokové pudinky. Kompletní aktuální nabídku Zdravého bistra naleznete vždy na tomto odkazu. Odlehčený oběd můžete také zakončit kvalitní kávou s rostlinným mlékem v nedalekém Café Globus.

Protože ke zdravému životnímu stylu neodmyslitelně patří také pohyb a kvalitní relaxace, spojil Globus Olomouc síly s OMEGA centrem sportu a zdraví. Nyní tak máte jednečnou možnost zapracovat na své fyzické kondici a dostat se do formy nebo si užít regeneraci ve wellness. Stačí nakoupit do 1. 2. 2022 v Globusu Olomouc minimálně za 1 000 Kč a zapojit se do soutěže o skvělé ceny! A o co se soutěží? Vyhrát můžete roční členství v OMEGA centru sportu a zdraví, neomezený vstup do wellness nebo permanentky do fitness. Více informací o soutěži si přečtěte zde.

Dostaňte se do formy s fitness OMEGA centrem sportu a zdraví, které bylo vyhlášené jako Fitness roku 2020. Naleznete zde krásné a čisté prostředí s posilovací, protahovací a funkční zónou, běžecké pásy s výhledem a trenéry, kteří vám rádi pomohou a poradí. Vyzkoušet můžete také stále oblíbenější kruhový trénink milon na speciálních strojích, které jsou vhodné především pro ty, kteří chtějí se cvičením teprve začít nebo se dostat do kondice. První čtyři tréninky na milonu jsou navíc úplně ZDARMA.

OMEGA centrum nabízí širokou nabídku skupinových aktivit jako je například TRX, jóga, pilates, kompenzační zdravotní cvičení, SM systém a další. Zasportovat si můžete na špičkových badmintonových, squashových a vnitřních tenisových kurtech, nebo si zahrát stolní tenis.

Velmi atraktivní je v OMEGA centru také wellness s venkovní vířivkou obklopenou zelení, které se řadí k jednomu z největších v Olomouci. Ve wellness nechybí ani parní komora, bazének s protiproudem, bylinná sauna a finská sauna, ve které se pravidelně konají saunové ceremoniály. Ojedinělá je také provozní doba, která umožňuje vstup už od 6 hod. ráno a celé centrum včetně wellness zavírá ve 23 hod. Takto relaxovat můžete celých 365 dní v roce. OMEGA centrum totiž nabízí roční členství, v jehož rámci máte navíc minimálně 20% slevu na veškerou nabídku centra, včetně konzumace v kavárně, služeb v kadeřnictví nebo novinky – LPG zeštíhlení Polanská.

Více na www.omegasport.cz a www.globus.cz. Těšíme se na vás!

Ohodnoť článek

Štítky Globus, Omega, Olomouc, Lambertova W funkce, sport, zdraví, zdravý životní styl, jídlo, wellness, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zapracujte na formě s Globusem Olomouc a OMEGA centrem sportu a zdraví!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.