Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Dareček, Napoleonka a Maxík z Čech pod Kosířem vyhlíží nový domov

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Darečka, Napoleonku a Maxíka z Útulku pro psy Voříšek z Čech pod Kosířem na Prostějovsku.

Dareček

Dareček je nádherný představitel německého ohaře drátosrstého, který má velmi milou a přátelskou povahu vůči lidem. Je to osmiletý dědoušek, který miluje procházky, ale zátěž se nesmí přehánět, jeho nožičky už nesloží jako za mlada. Výchovou nepolíbený, ale s láskou a trpělivostí jde vše. Je to velmi učenlivé plemeno, které se rychle učí. Vhodný k domečku se zahrádkou, kde by se mohl vyběhat, ale spinkat by měl vzhledem k věku v teple, musí užívat kloubní výživu. Na vodítku chodí pěkně, tahá jen v případě, že ho něco zaujme.

Napoleonka

Napoleonka je bull holčina ve věku asi 3 až 4 roků, která má vůči lidem velmi přátelskou povahu, je to nekonečný a velký mazel, skrze krátkou srst je vhodná spíše dovnitř, ale pokud zůstane bez dohledu, najde si zábavu podle svého a dokáže ničit. Potřebuje dlouhé procházky, zaměstnat hlavu a unavit. V nepřítomnosti člověka umí zdolávat i dva metry vysoké oplocení, proto bude zásadní podmínkou, pokud nepůjde do bytu, aby osvojitel měl dobře zabezpečený pozemek a dostatečně vysoký plot. Vhodná nejlépe pro člověka, kde bude jediným pejskem a zvířátkem v domácnosti, člověk má zkušenosti nejlépe s tímto plemenem a bude jí dopřávat dostatek pohybu, který velmi miluje. Na vodítku umí a umí i pěkně tahat.

Maxík

Maxík je krásný a originální střední kříženec ve věku 9 roků, pravděpodobně má v předcích Šupeje. Chvilku trvá, než nového člověka příjme a začne s ním spolupracovat, ale pak je z něj kamarád. Vhodný do domečku se zahrádkou, kde bude rád vegetit, ale šťastný bude po boku svého pánečka, kterému velmi rád bude dělat společnost i v bytě. Samozřejmě za svůj pelíšek bude mít i postýlku, o kterou se rád s pánečkem podělí. Na vodítku umí pěkně, netahá. Vhodný k dětem.

Útulek pro psy Voříšek
606 855 797
Samota 133
798 58 Čechy pod Kosířem
utulekvorisek@seznam.cz
www.vorisek.org

HLEDÁME PÁNÍČKA: Pohodoví psi Charlie, Jerry a Dantes z Olomouce čekají na svou šanci

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Charlieho, Jerryho a Dantese z útulku v Neředíně v Olomouci. Tito pohodoví psi čekají na svou šanci.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Útulek pro psy Voříšek

Štítky pes, hledáme páníčka, adopce, útulek, Voříšek, Čechy pod Kosířem, Olomoucký kraj, okres Prostějov, domov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Dareček, Napoleonka a Maxík z Čech pod Kosířem vyhlíží nový domov  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.