Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Rocky, Toby a Kulda z Olomouce čekají na svůj nový domov

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Rockyho, Tobyho a Kuldu z útulku v Neředíně v Olomouci. Tito pohodoví psi čekají na svou šanci.

Rocky

Rocky je takový velký bojínek, je to asi dvouletý pes, který byl původně ve špatných podmínkách. V útulku se pomalu dává dohromady, a to hlavně po psychické stránce. Díky jeho strachům ho nedoporučujeme k malým dětem. S ostatními psy se jeví jako pohodář, kterému jiní nevadí nebo jej vůbec nezajímají.

Toby

Toby je asi tříměsíční štěně, kříženec, který v dospělosti bude velkého vzrůstu. Je učenlivý a již má i hygienické návyky. Zaslouží si pánečka, který se mu bude věnovat.

Kulda

Kulda je asi devítiletý kříženec. Je to psí pohodář, který miluje balonky a hru na přetahovanou. Radost by mu udělal domov, kde by mohl s pánečkem být v bytě.

Útulek pro psy LOZ ČR Olomouc
Zájemce o adopci útulek prosí o vyplnění adopčního dotazníku, na základě kterého bude vybírat nové majitele. Dále je možné poslat motivační e-mail na adresu olomouc.utulek-loz@seznam.cz, ve kterém zájemci popíšou, jaký domov pro zvířata nabízejí. Útulek pro psy sídlí v areálu letiště v Neředíně v Olomouci. Telefon je 604 307 165. Útulek má i stránky na sociálních sítích

HLEDÁME PÁNÍČKA: Kocourek Leošek z Prostějova se dlouho potuloval po městě

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o kocourka Leoška, o kterého nyní pečuje spolek Mourek Prostějov.

Hodnocení článku je 98 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Útulek pro psy Olomouc

Štítky pes, útulek, páníček, adopce, hledání, Olomouc, Rocky, domov, Neředín, Olomoucký kraj, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA:  Rocky, Toby a Kulda z Olomouce čekají na svůj nový domov  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.