Počasí dnes19 °C, zítra21 °C
Středa 3. července 2024  |  Svátek má Radomír
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vše pro vaše grilování najdete v Globusu!

PR článek

Posezení u grilu je nejenom příležitost pochutnat si na grilovaných dobrotách, ale také užít si pohodové chvíle s rodinou, přáteli či kolegy. Pokud zrovna připravujete takové setkání, v Globusu vám rádi pomůžou s výběrem všeho, co budete potřebovat. Nabízí totiž široký sortiment zboží – od masa a uzenin, přes pečivo, až po grily a další potřebné příslušenství.

Základem pořádné grilovačky je samozřejmě maso, masné výrobky a uzeniny k opékání i grilování z Řeznictví Globus. Pokud hledáte perfektní maso na gril, určitě sáhněte po vyzrávaných steacích. V Řeznictví Globus je sami bourají z masa českých býčků. Vybrat si můžete hned z několika druhů: RIB EYE STEAK, RUMP STEAK, STRIPLOIN STEAK nebo FLANK STEAK. Pokud hledáte něco jedinečného, zkuste TRAPER STEAK. Jedná se o vyzrávané hovězí, které v Globusu dochutili speciální kořenicí směsí na bázi javorového sirupu.

Řeznictví Globus nabízí kromě Trapera také další marinované steaky. Na jejich výrobu používají čerstvé vepřové nebo krůtí maso a vysoce kvalitní marinády bez lepku a glutamátu. Ochutnejte například marinovaný Biggril Globus z čerstvé vepřové plece. Pokud dáváte přednost lehčím masům, doporučujeme vám Krůtí steak Globus, který je lehce stravitelný a dietní. Díky kvalitní švýcarské pomerančové marinádě navíc zaujme svou netradiční chutí.

Grilování však nemusí být pouze o steacích. V Řeznictví Globus najdete pestrý výběr dalších masných výrobků, které svou chutí zpestří každou grilovačku. Vyzkoušejte třeba Hamburger Globus, jehož chuť se ladí za pomoci bylinek a koření, Párty klobásky Globus nebo grilovací klobásu Merquez podle tradiční francouzské receptury z hovězího masa.

Pokud si chcete od masa na chvíli odpočinout, neváhejte se pustit do grilování ryb, sýrů, zeleniny nebo dokonce ovoce, které může být na závěr skvělým dezertem. V hypermarketu Globus Olomouc najdete více jak 40 druhů čerstvých mořských i sladkovodních ryb včetně mořských plodů. Ušetřete čas s přípravou a vyzkoušejte již namarinované ryby. Co třeba lososa nebo pstruha? Pravidelně je v Globusu připravují v bylinkové nebo pikantní marinádě.

Vybrat si zde můžete také z široké nabídky sýrů, čerstvé nebo sterilované zeleniny, mixu antipast, omáček, dresingů, dipů, koření a dalších pochutin. Neodmyslitelně ke grilovačce patří i dobré pití. Alko, nealko, vína, regionální piva, limonády, vody – najdete tu vše, co máte rádi!

Nezapomeňte ani na potřebné vybavení. Pokud váš starý gril už dosluhuje, po novém se můžete podívat i v Globusu, kde na vás čekají zahradní i kontaktní grily. Pořídíte tu také veškeré příslušenství jako je grilovací náčiní, uhlí, jednorázové nádobí a další věci, které by se vám mohly hodit.

Vynechat nesmíte ani čerstvé pečivo. Globus má vlastní pekařství v každém hypermarketu, žádné rozpékárny. Zkušení pekaři pro vás vyrábí pečivo denně od základu, z kvalitních surovin a podle tradičních receptur. Díky tomu máte jistotu, že je vždy čerstvé, jak má být.

Na vaší grilovačce by podle pekařů z Globusu neměly chybět křupavé chleby, hamburgerové bulky, bagety, rohlíky a housky. Letošní novinkou z pekařství Globus jsou bulky na hamburgery hned ve dvou provedeních. Světlá hamburegerová bulka je vhodná ke všem druhům masa a uzenin, druhá je tmavá, která obsahuje více zrnnou směs lnu, slunečnice a pšeničných otrub, které se hodí jak k masům, tak i ke grilováné zelenině nebo sýrům. Pekařství Globus také doporučuje ke grilovaným pokrmům i oblíbené cibulové bagety nebo kvasové pšenično-žitné chleby.

Hrajte s hypermarketem Globus Olomouc o balík masa, uzenin, pečiva a dalších potravin ideálních ke grilování! Stačí nakoupit do 25. 5. 2022 minimálně za 800 Kč a třeba právě vy budete jedním ze šťastných výherců poctivých specialit z Řeznictví a Pekařství Globus.

Stačí vám jediná návštěva Globusu, během které zvládnete nakoupit vše najednou. Nyní už zbývá jen pozvat rodinu či přátele ke grilu. Čas, který byste strávili obcházením specializovaných prodejen, tak můžete strávit po boku svých blízkých ve skvělé náladě a perfektně připraveni užít si výborné, kvalitní jídlo i pití.

Těšíme se na váš nákup! Přejeme vám dobrou chuť a pohodu.

Hypermarket Globus Olomouc, Pražská ul. 39, 779 00 Olomouc

www.globus.cz

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Globus, grilování, maso, steak, uzenina, pečivo, gril, sýr, chléb, zelenina, koření, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vše pro vaše grilování najdete v Globusu!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.