Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Bazény za korunu i Pohádkový les: vyrazte s dětmi do Velkých Karlovic

PR článek

Co podniknout s dětmi v nadcházejících červnových dnech, které přímo vybízí k výletům? Naplánujte si cestu do Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích, který má rodinám opravdu co nabídnout.

Třeba hned 1. 6. tu můžete oslavit Mezinárodní den dětí zvýhodněným vstupem za korunu do termálních bazénů relaxačního centra Wellness Horal. Korunový vstup platí pro děti do 14 let při současném doprovodu dospělého (maximálně 3 děti na 1 dospělého).

A hned v neděli 5. 6. jste zváni na tradiční Pohádkovou cestu lesem u hotelu Galik. Děti se na procházce setkají s oblíbenými pohádkovými a filmovými postavami a splní s nimi jednoduché úkoly. V cíli budou připraveny i ukázky řemesel, hry se žabákem Coquim, Gogen herní zóna, fotokoutek nebo zóna deskových a IQ her Mindok.

O týden později chystá Resort Valachy cyklistický závod Bike Valachy Bílá v rámci DATART Valachy tour. V sobotu 11. 6. se ve Ski areálu Bílá jede závod s trasami pro dospělé i děti, v neděli 12. 6. zde naváže Bike festival Bílá s testováním kol, měřenými jízdami na trailech, jízdami zručnosti a dalším programem. Do závodu se můžete registrovat on-line. Do 31. 5. platí výhodnější ceny startovného! A pozor - děti ho mají jen za stokorunu.

A co ještě s dětmi v Resortu Valachy podniknout?

Vyrazte na Stezku portáše Maliny po karlovické sjezdovce Razula, poznejte zvířata beskydských lesů, pokochejte se krásným výhledem do údolí a pořiďte si památeční foto u obřího fotorámu. Tištěné instrukce ke stezce obdržíte na úpatí sjezdovky v Bistru Razula, kde se pak můžete občerstvit burgerem, pizzou, kyselicí, čerstvým frgálem a dalšími dobrotami.

Nebo vyrazte na protější svah, kde je nad Spa hotelem Lanterna krátká zábavná Stezka valašských strašidel. Na jejím konci je posezení s výhledem do údolí, ideální třeba pro piknik.

U hotelu Horal zase láká oblíbená Kulíškova naučná stezka, která je délkou 2,5 km vhodná i pro menší caparty. Výlet můžete zakončit občerstvením na terase Horalu. Děti mají u Horalu krásné Kulíškovo hřiště a přímo na terase hrací koutek.

Láká vás golf? Můžete si ho společně s dětmi vyzkoušet na Golfovém hřišti Horal se zábavným programem Golf pro každého. Instruktor vás vezme na procházku hřištěm, vysvětlí základy a zkusíte si hru na jamky i odpalování. Ideální zábava pro celou rodinu!

Skvělé místo pro letní dovolenou

A nezapomeňte: nejlíp si všechny tyto i další aktivity pro rodiny s dětmi užijete, když se zdržíte déle. Naplánujte si letní dovolenou – v rodinně zaměřeném Wellness hotelu Horal nebo komfortnějším Spa hotelu Lanterna s novou venkovní terasou. Pobytový balíček Letní dovolená zahrnuje mj. neomezený wellness, lekce jógy a aquafitness, pro rodiče masáž a pro děti třeba vstup do zábavního parku v Bílé.

Ohodnoť článek

Štítky Valachy, Den dětí, hotel Horal, Velké Karlovice, les, rodina, hotel, Mezinárodní den dětí, Datart

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bazény za korunu i Pohádkový les: vyrazte s dětmi do Velkých Karlovic  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.