Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Policie pátrala po jednačtyřicetiletém muži z Přerova. Našla ho mrtvého

, aktualizováno 13. června 2022, 11:20

Policie v pondělí vyhlásila pátrání po jednačtyřicetiletém muži z Přerova, kterého svědci naposledy viděli v neděli v 8 hodin v ulici Budovatelů v Přerově. Muž nebyl v dobrém psychickém stavu a mohl by se pohybovat mezi Přerovem a Prosenicemi na pánském horském kole bílé barvy. Ve středu ho policie našla mrtvého.

"Pohřešovaný byl včerejšího dne nalezen bohužel již bez známek života, podle prvotního ohledání lékaře neměla na jeho smrti podíl další osoba. S ohledem na rodinu nebudeme zveřejňovat bližší informace," potvrdila mluvčí policie Miluše Zajícová.

Jednačtyřicetiletý muž byl vysoký zhruba 180 centimetrů, vážil kolem 80 kilogramů, měl štíhlou postavu a vlasy měl hnědé krátké prořídlé až dohola.

"Naposledy byl spatřen v neděli 12. června 2022 v 8 hodin v ulici Budovatelů v obci Přerov a nebyl v dobrém psychickém stavu. Pravděpodobně se mohl pohybovat v prostoru mezi obcemi Přerov – Lýsky a Prosenice na pánském horském kole bílé barvy s odpruženou přední vidlicí, která měla stejně jako zadní vidlice výraznou žluto oranžovou barvu. Na sobě měl černé kraťasy, šedo černé tričko s krátkým rukávem, černou kšiltovku a černé tenisky," uvedl mluvčí policie Libor Hejtman.

VIDEO: Kousek od tragédie. Policistu málem srazil na dálnici autobus, od nehody pak ujel

I přes řadu bezpečnostních opatření a využití světelné signalizace šlo dopravním policistům na dálnici nedaleko Olšan u Prostějova o život. Při řešení noční nehody je ohrozil řidič zahraničního autobusu, jeden z mužů zákona jen těsně unikl střetu s...

Policie žádala svědky, kteří pohřešovaného spatřili nebo by věděli, kde se zdržuje, aby ihned volali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo přímo přerovské kriminalisty na číslo 601 365 551 případně kontaktovali nejbližší policejní služebnu. "Za spolupráci děkujeme," vyzval mluvčí policie.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky pátrání, muž, psychický stav, policie, Přerov, Prosenice, Přerov IX-Lýsky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrala po jednačtyřicetiletém muži z Přerova. Našla ho mrtvého  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.