Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Na hradbách v Přerově spadla část zdi. Radnice na místě omezila vstup

Vstup na přerovské hradby dnes zdejší radnice musela omezit, protože zde spadla část zdi a strhla i popínavý břečťan. Místo je nyní obehnané páskami a hlídají ho strážníci. Zítřejší koncert na hradbách se neruší, majitele zdi již město informovalo.

Nový povrch na přerovském rondelu vydržel dva měsíce. ŘSD uplatní záruku

Během víkendu čeká rychlá oprava nový kruhový objezd u pekárny Racek na okraji Přerova. Ředitelství silnic a dálnic nechalo zjara povrch vozovky zrekonstruovat, vzápětí na křižovatce město vybudovalo dočasný rondel. Během dvou měsíců ale...

"Vstup na přerovské hradby je od dnešního dne částečně omezen, důvodem je pád části zdi, která strhla i popínavý břečťan. Majitelem zdi není město, ale fyzická osoba, a ta už byla o havarijním stavu svého majetku informována," uvedla na webu města mluvčí přerovské radnice Lenka Chalupová.

Proč část zdi spadla, zatím není jasné. Pracovníci odboru majetku místo zajistili páskami. Městští strážníci budou celou lokalitu monitorovat, kontrolovat stav hradeb a případně upozorňovat návštěvníky na nebezpečí. Zítřejší koncert na hradbách se neruší, v 19 hodin zde vystoupí česká bluesová kapela Blues Power. Posluchači budou akorát muset respektovat zmenšený prostor.

"Zítra už na místě budou místo provizorních pásek kovové zábrany. Prosíme návštěvníky hradeb, aby respektovali ohraničený prostor, jde o jejich bezpečnost," varoval vedoucí odboru majetku města Miloslav Dohnal.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Město Přerov

Štítky zeď, pád, hradby, omezení, vstup, havárie, strážníci, Přerov, Lenka Chalupová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na hradbách v Přerově spadla část zdi. Radnice na místě omezila vstup  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.