Počasí dnes26 °C, zítra30 °C
Pondělí 8. července 2024  |  Svátek má Nora
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Náborová tramvaj Policie České republiky Práce 158x jinak jezdí i v Ostravě

PR článek

Ve středu 3. října 2022 vyjela do ostravských ulic tramvaj s motivem náborové kampaně Policie České republiky „Práce 158x jinak“. Tramvaj s tímto motivem bude v Ostravě jezdit až do konce září příštího roku. Cílem náborové kampaně je seznámit širokou veřejnost s možností stát se policistou.

Projekt náborové tramvaje byl realizován ve spolupráci se Zdravotní pojišťovnou Ministerstva vnitra.

Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraje hledá téměř 300 nových policistů, a to převážně v Ostravě, dále pak v Novém Jičíně a Karviné, ale také ve Frýdku-Místku, Bruntále a Opavě. Naše řady mohou rozšířit zájemci, kteří jsou plnoletí, mají ukončené středoškolské vzdělání s maturitou, jsou občany České republiky, jsou bezúhonní a prokáží svoji fyzickou, osobnostní a zdravotní způsobilost pro výkon povolání.

Být policistou je atraktivní zaměstnání s jistotou platu. Nově nastupující policisté získají náborový příspěvek 75 000 korun. Fond pracovní doby je 37,5 hodiny týdně, 6 týdnů dovolené, po 15 letech služby každý policista získá navíc každoročně ozdravný pobyt v délce 14 dnů. Informace o dalším množství benefitů a výhod, jakož i bližší informace o přijetí do služebního poměru, naleznete na policie.cz a na sociálních sítích.

Při nástupu do služebního poměru jsou noví policisté zařazeni nejčastěji na obvodní oddělení, dále pak na oddělení hlídkové služby, dopravním inspektorátu, dálničním oddělení, oddělení hlavní nádraží Ostrava, ale také na speciální pořádkovou jednotku. Absolventi právnické fakulty vysoké školy mohou akcelerovaným postupem nastoupit na pozici policejního vyšetřovatele služby kriminální policie a vyšetřování.

Pokud chcete získat bližší informace, napište na email oddělení náboru a personální stabilizace Krajského ředitelství policie Moravskoslezského kraje krpt.nabor@pcr.cz.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky nábor, kampaň, Práce 158x jinak, Ostrava, policie, Česko, Policie České republiky, Moravskoslezský kraj, Ministerstvo vnitra České republiky, Karviná, Nový Jičín, Frýdek-Místek, Opava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Náborová tramvaj Policie České republiky Práce 158x jinak jezdí i v Ostravě  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.