Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V olomouckém centru nábytku Maxi Orion si zákazník může vyzkoušet až stovku sedacích souprav

PR článek

Až stovku sedacích souprav si zákazníci mohou vyzkoušet a osahat v centru nábytku Maxi Orion v Olomouci. Obchod, který brzy oslaví dvacet let svého působení v hanácké metropoli, nabízí nejen sedací soupravy a kuchyňské linky, ale i veškeré vybavení domácností a bezplatné poradenství. Před Vánocemi chystá akce na nejnovější modely.

Centrum nábytku Maxi Orion sídlí u olomouckého Kauflandu v Hodolanech. "Jsme česká firma, která se blíží k dvacetiletému výročí. Specializujeme se na sedací soupravy, kuchyně a veškerý nábytek a vybavení domácností. Máme vyškolený personál a ke každému zákazníkovi přistupuje individuálně. Když někdo chce sedací soupravu, zeptáme se, kam ji chce umístit, na co ji chce využívat, jestli má děti, domácí mazlíčky, pak se zaměříme na správnou potahovou látku, zjistíme cenový limit a podle toho se snažíme pro zákazníka najít nejvhodnější nabídku," popisuje majitel obchodu Roman Špok.

Pokud vybraná sedací souprava není vystavená na prodejně a ani ve skladu, centrum se ji snaží sehnat u svých dodavatelů a co nejrychleji dodat. Stejné služby nabízí i u kuchyní. "Dá se u nás domluvit schůzka s expertkou, která je schopná udělat optimální návrh kuchyně. Se zákazníkem vybere dvířka, úchytky, barvu, stanoví cenu a klient se nakonec sám rozhodne, jestli si kuchyň objedná, nebo ne. Konzultace jsou zcela zdarma," zdůrazňuje Špok.

Sedací soupravy všech typů a barev na jednom místě

Centrum nábytku Maxi Orion nabízí veškeré typy sedacích souprav všech výrobců, od luxusních, kožených až po standardní, do malých i velkých bytů, do bank, kanceláří, rozkládací, na každodenní spaní, pro mladé, pro studenty, ale i pro starší. 

"Všechny sedací soupravy se snažíme držet skladem a na prodejně máme vystavenu snad stovku sedaček. Tolik různých typů na jednom místě nikde jinde neuvidíte. Nejvíce je nyní zájem o sedací soupravy s elektrickým výjezdem. Samozřejmě máme i expozice obývacích pokojů a kuchyňských linek," popisuje. 

Pokud zákazník chce, veškerý sortiment si může prohlédnout i na e-shopu. "Ten jsme nyní zmodernizovali, aby byl co nejjednodušší a každý si ve vyhledávači našel věci, které potřebuje. Máme tam i poznámku, jaké zboží je vystaveno na prodejně, aby se zákazník když tak mohl přijet podívat, jak sedací souprava vypadá v reálu. Fotografie na e-shopu fotíme sami, nejsou to žádné fotky upravené ve fotoshopu," vysvětluje Špok. Doprava po celé republice nad 20 tisíc korun je přitom zdarma.

Před Vánocemi Centrum nábytku Maxi Orion připravuje slevové akce na zcela novou kolekci moderních sedacích souprav, které budou k dispozici za zaváděcí ceny. Novinkou také budou dárkové poukazy jako ideální dáreček pod stromeček. 

Předvánoční překvapení má centrum nábytku přichystané také v sektoru kuchyní. "Jde o kuchyně Insolito, což je úplná novinka na trhu se zapuštěnými úchytkami v nejrůznějších designech. Tyto kuchyně se dají srovnat s renomovanými kuchyňskými studii, ale jsou za bezkonkurenční ceny," řekl.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Centrum nábytku Maxi Orion, prodej, Olomouc, sedací souprava, nábytek, kuchyně, Vánoce, Kaufland, Hodolany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V olomouckém centru nábytku Maxi Orion si zákazník může vyzkoušet až stovku sedacích souprav  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.