Počasí dnes3 °C, zítra2 °C
Sobota 23. listopadu 2024  |  Svátek má Klement
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Připravte se na zimu s oblíbeným workshopem fermentace

PR článek

Magda a Katka vás naučí tipy a triky, které používáme v našem bistru Helen. Zjistíte, jak připravovat domácí kimchi nebo zelí, pochopíte, že lze nakládat téměř všechny druhy zeleniny.

Až se vás zima zeptá, co jste dělali na podzim, budete mít pádnou odpověď. Podzim nám nadělil spoustu plodů a nyní je na čase je zpracovat v bistru Helen tak, aby se:

  • nic nezkazilo
  • dlouho to vydrželo
  • a našemu tělu co nejprospěšnější bylo 

Navíc si odnesete domů několik skleniček dobrot, které oceníte v dalších dnech a týdnech. Vstupenky zakoupíte v předprodeji. Akce je již 8. prosince v 17 hodin.

Ohodnoť článek

Štítky fermentace, workshop, bistro Helen

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Připravte se na zimu s oblíbeným workshopem fermentace  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.