Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Připravte se na zimu s oblíbeným workshopem fermentace

PR článek

Magda a Katka vás naučí tipy a triky, které používáme v našem bistru Helen. Zjistíte, jak připravovat domácí kimchi nebo zelí, pochopíte, že lze nakládat téměř všechny druhy zeleniny.

Až se vás zima zeptá, co jste dělali na podzim, budete mít pádnou odpověď. Podzim nám nadělil spoustu plodů a nyní je na čase je zpracovat v bistru Helen tak, aby se:

  • nic nezkazilo
  • dlouho to vydrželo
  • a našemu tělu co nejprospěšnější bylo 

Navíc si odnesete domů několik skleniček dobrot, které oceníte v dalších dnech a týdnech. Vstupenky zakoupíte v předprodeji. Akce je již 8. prosince v 17 hodin.

Ohodnoť článek

Chceš nám něco sdělit?Napiš nám

Napiš do redakce

Pošli nám tip na článek, reakci na daný článek nebo jakoukoliv zpětnou vazbu.

* Soubor není povinné přikládat.
Napište první písmeno abecedy.

Štítky fermentace, workshop, bistro Helen

Komentáře

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.