Počasí dnes24 °C, zítra22 °C
Pondělí 1. července 2024  |  Svátek má Jaroslava
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Globus Olomouc představuje široký výběr privátních značek

PR článek

Privátní značky jsou dnes již nedílnou součástí nákupů a v každém nákupním košíku si najdou své místo. Globus nabízí svým zákazníkům širokou nabídku výrobků vlastních značek, z nichž nejznámější je Poctivá výroby Globus. Pod touto značkou najdete čerstvé výrobky z Řeznictví, Pekařství, Cukrářství a Restaurace Globus, které se vyrábí přímo pod střechou hypermarketu. Kromě Poctivé výroby Globus můžete v regálech hypermarketu narazit na další privátní značky Globus. Ty spojuje výhodná cena, jež je nižší než u srovnatelných dodavatelských výrobků, a spolehlivá kvalita, kterou si Globus sám hlídá. Pojďme se na ně nyní společně podívat.

GLOBUS

Kvalita bez kompromisu, a navíc za atraktivní cenu! Při výrobě a zpracování výrobků této značky klade Globus vysoké nároky na kvalitu surovin, aby měl jistotu, že svým zákazníkům nabízí vždy jen to nejlepší. Značka Globus je ale mnohem víc! Následuje aktuální trendy a ve svém širokém sortimentu vás vždy překvapí novou inspirací. Těšit se můžete na rozmanitý sortiment čerstvých, trvanlivých i mražených potravin pro opravdový chuťový požitek. Od každodenní klasiky po trendy inovace. Globus nabízí autentické, čerstvé a moderní potraviny té nejlepší kvality a vybraných chutí.

GLOBUS FRESH ‘N‘ GO

Čerstvé a rychlé se vždy hodí! Objevte lahodné svačiny a hotová jídla v kvalitě značky Globus. Ať už mezi dvěma schůzkami či prací, na výletě nebo cestou do školky pro děti – s GLOBUS FRESH 'N' GO se nemusíte vzdát kvalitního čerstvého a chutného jídla ani v rušných dnech. S GLOBUS FRESH 'N' GO je vždy možné objevovat něco nového. Vychutnejte si lahůdky z různých koutů světa nebo jen jídla pro dobrou náladu, která vám prostě udělají radost. A na své si přijdou i vegetariáni a vegani.

NATUVELL

Kvalitní péče za výhodné ceny! Ponořte se do Natuvell světa pohody, který vám nabízí širokou škálu atraktivních a inovativních produktů pro každodenní hygienu a péči o tělo. Výrobky Natuvell jsou přizpůsobené vašim potřebám podle typu a stáří pleti nebo účelu použití. Například v létě vás sluneční péče Natuvell spolehlivě ochrání před spálením a v zimě zase můžete relaxovat a odpočívat s příjemnými a uklidňujícími vůněmi při koupeli. A Globus myslí i na děti – pro jejichž specifické potřeby připravil speciální řadu Natuvell Baby.

Prostřednictvím pravidelných kontrol výrobců a dodavatelů je u výrobků Natuvell garantována stálá kvalita. Všechny produkty jsou samozřejmě také dermatologicky testovány a schváleny. Všude, kde je to možné, se v Globusu snaží obejít bez mikroplastů a nezanedbávají ani obaly. Spoléhá se na využití recyklátů a šetří na zbytečném obalovém materiálu.

OHO

Nízké ceny, to je OHO! Značka OHO vám nabízí široký výběr nepotravinového zboží pro domácnost od potřeb na vaření, praní a úklid až po ručníky, lůžkoviny nebo auto-moto potřeby. S výrobky OHO si můžete být jisti prověřenou kvalitou a nejnižší cenou v daném segmentu výrobků, které v Globusu najdete. Globus spolupracuje pouze s výrobci, kteří mají národní nebo mezinárodní certifikace kvality. To samozřejmě platí i pro všechny výrobky značky OHO.

CLINO!

Čistota a lesk. Kvalitně a výhodně. Záleží vám na udržení čistoty vašeho domova? Potřebujete kvalitní čisticí pomocníky, ale chcete nakupovat za rozumnou cenu a používat prostředky, které se snaží nakládat šetrně k životnímu prostředí? To vše vám nabízí značka Clino! U všech těchto produktů si můžete být jisti prověřenou kvalitou za výhodnou cenu. Zároveň se při jejich výrobě využívá co nejvíce příležitostí pro udržitelné zacházení s životním prostředím.

PREGO HOME

Pro váš útulný domov! Chcete si váš domov zútulnit? Objevte v Globusu značku Prego Home a obohaťte svůj domov o hebounké přikrývky, trendy dekorace, uklidňující vonné svíčky a mnoho dalších drobností, které vytvoří vaši vytouženou oázu pohody. A protože tato značka patří do rodiny značek Globus, můžete se vždy spolehnout na prověřenou kvalitu a samozřejmě i výhodnou cenu.

Hypermarket Globus Olomouc, Pražská ul. 39, 779 00 Olomouc

www.globus.cz

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Globus, Olomouc, značky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Globus Olomouc představuje široký výběr privátních značek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.