Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Kvído, Malvin a Zak z Olomouce už dlouho čekají na svou šanci. Potřebují dozor

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Kvída, Malvina a Zaka. Potřebují dozor a trpělivosti a zejména Malvin doufá v nový domov. V útulku je s přestávkami již šest let.

Kvído

Kvído je asi desetiletý kříženec argentinské dogy. Je to velký mazel. Co se týká lidí, takový vítací typ, horší je to s dalšími psy a asi ani kočka by v novém domově neměla být. Ovládá základní povely. Budoucí páneček by měl počítat také s tím, že Kvído je alergik, a tak může být krmen jen určitou značkou granulí.

Malvin

Tento krasavec již šest roků čeká na nový domov. Malvin je kříženec pravděpodobně rotvajlera. Velký pes, který neměl štěstí na majitele, dvakrát byl v adopci a dvakrát se z adopce vrátil jako zlomený a vystrašený pes. Nepatří k vyloženě zlým psům, jen prostě nemá rád striktní povely. Dá se s ním vyjít spíše po dobrém. Na procházkách zpočátku tahá, pak se zklidní.

Zak

Asi tříletý kříženec jezevčíka, paličák, který potřebuje zkušeného pánečka. Nedoporučujeme jej k dalším psům a ani k dětem, nepatří mezi psy, kteří si nechají vše líbit. I na ošetření například u veterináře je potřeba počítat s tím, že se umí pěkně vzteknout.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Béďa, Luna a Maxula z Javorníku neměli moc hezký život. Hledají aktivní chovatele

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Béďu, Lunu a Maxulu z útulku Javornické čumáčky na severu Olomouckého kraje. Pejsci neměli moc pěkný život, hledají...

Útulek pro psy LOZ ČR Olomouc Neředín
Neředín 726 (areál letiště)
779 00 Olomouc-Neředín
Zájemce o adopci útulek prosí o vyplnění adopčního dotazníku, na základě kterého bude vybírat nové majitele. Dále je možné poslat motivační e-mail na adresu olomouc.utulek-loz@seznam.cz, ve kterém zájemci popíšou, jaký domov pro zvířata nabízejí. 
Útulek pro psy sídlí v areálu letiště v Neředíně v Olomouci.
Telefon: 604 307 165
Útulek má i stránky na sociálních sítích

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Útulek pro psy Olomouc

Štítky hledáme páníčka, pes, adopce, útulek, Olomouc, domov, Olomoucký kraj, Neředín, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Kvído, Malvin a Zak z Olomouce už dlouho čekají na svou šanci. Potřebují dozor  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.