Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Marian Jelínek, Ladislav Špaček i škola spánku. Pojeďte za osobním rozvojem do Beskyd

PR článek

Chystáte se letos víc věnovat sami sobě, svému osobním rozvoji? Investovat do nejen duševní, ale i fyzické odolnosti? Naučit se „správně spát“? Správně běhat, vyzkoušet triatlon? Nebo si třeba rozšířit obzory v etiketě stolování?

Spa hotel Lanterna ve Velkých Karlovicích na letošní rok připravil několik originálních pobytů věnovaných osobnímu rozvoji a přizval k nim přední české kouče. Klidné prostředí hotelu i okolní přírody ve spojení s unikátními wellness službami a skvělou gastronomií jsou pro to vše ideálním místem.

Co se chystá?

26. – 29. 3. Flow s Marianem Jelínkem - poslední volná místa!

Poznejte tajemství špičkových výkonů a úspěchů, maximalizujte svůj potenciál. Co vás skutečně motivuje? A proč těch nejlepších výkonů dosahujeme bez tlaku a motivace? Tematický program během pobytu vede špička v oboru osobnostního rozvoje, hokejový trenér a kouč Marian Jelínek, u nějž se učí manažeři i vrcholoví sportovci (spolupracoval mj. s Jaromírem Jágrem nebo Karolínou Plíškovou). V roce 2023 se také chystá: Sebekoučink s Marianem Jelínkem 9. – 12. 7.

1.-2. 4. Grand menu s Pavlem Sapíkem

Uznávaný český šéfkuchař opět míří na Lanternu, nenechejte si ujít degustační večer s šestichodovým menu s víny od jedné z největších osobností české gastronomie.

12. – 14. 4. Biologie vztahů: Jitka Ševčíková a Jan Vojáček

Chcete porozumět tomu, jak vznikají konflikty a jak jim předcházet? Jak se dají zlepšit vztahy s rodiči, dětmi, kolegy? Jak pochopit jinou generaci? Program vedou mentorka Jitka Ševčíková a populární lékař funkční medicíny Jan Vojáček.

13. – 16. 4. Běžecká škola Miloše Škorpila

Nejznámější český běžecký kouč hostuje v Lanterně pravidelně. I letos se můžete těšit na pobyt s běžeckým tréninkem i poradenstvím a ještě vám zbyde čas na wellness. Dubnový termín je pro začátečníky. Na podzim, 11. – 14. 10., je vypsán termín pro pokročilé.

1. 5. a 8. 12. Kurz etikety s Ladislavem Špačkem

Připomenout si zásady správného stolování a společenského chování nikdy neuškodí. „Mistr Etiketa“ Ladislav Špaček vám vše připomene zábavnou formou během degustačního večera v zážitkové restauraci Vyhlídka. Nabyté znalosti o stolování si tak rovnou vyzkoušíte přímo u stolu.

5. 5. Degustační večer s vinařem Kamilem Piálkem

K uvedení nových menu připravuje Spa hotel Lanterna tradičně degustační večery, při nichž nové chody představují šéfkuchař Pavel Pikulák a zástupce vinařství, s jehož víny je menu párováno. Tentokrát zavítá na Lanternu vinař Kamil Piálek z vinařství Piálek & Jäger.

25. – 27. 6. Sexy v 50, úžasná v 60

Naučte se užívat si život naplno i po padesátce. Jak klidně přiznat svůj věk a být sexy, nikoli trapná? Kde na vše brát energii, v čem se neomezovat, proč nevěřit reklamám na přípravky proti stárnutí a co dělat, když jste „sendvičová generace“, kdy vás ještě potřebují vaše děti, ale i stárnoucí rodiče? Zjistíte při pobytu s koučkami Jitkou Ševčíkovou a Helenou Harabinovou.

28. – 30. 6. Zdravý spánek a spánková psychohygiena

Nemůžete večer usnout, nebo se ráno i po delším spánku cítíte unaveně? Co dělat, abyste odpočívali kvalitněji? Co před spánkem dělat a co nikoli? Seminář na dnes tolik aktuální téma vede koučka Jitka Ševčíková.

27. – 30. 7. Triatlonový kemp s Ironmanem Petrem Vabrouškem

Hledáte nové výzvy a rádi byste vyzkoušeli triatlon? Nebo jste mu už propadli a chcete se zdokonalit a načerpat cenné tipy k tréninku, přípravě na závody či výživě? Nenechejte si ujít triatlonový kemp s nejúspěšnějším českým Ironmanem Petrem Vabrouškem, mj. dvojnásobným vítězem světového poháru a třináctinásobným mistrem ČR v dlouhém triatlonu.

1. 10. Marek Orko Vácha a Zbigniew Czendlik – Umění žít

Známý kněz Zbigniew Czendlik je pravidelným hostem Spa hotelu Lanterna a brává s sebou i zajímavé hosty. Tentokrát bude s návštěvníky besedovat Marek Orko Vácha. Inspirujte se životní filozofií dvou představitelů církve s originálními postoji.

29. 11. – 1. 12. Umění být zdráv a emoční mistrovství

To, že stav naší mysli úzce souvisí s projevy těla, už dávno víme. Jak ale ovládnout emoční mistrovství a umění být zdráv? Jak pochopit propojení mezi fyzickým tělem a psychikou? A jak tyto schopnosti využít k vedení týmů a dosahování lepších výsledků? Na tyto otázky odpoví koučka Jitka Ševčíková a lékař funkční medicíny Jan Vojáček

Všechny pobyty můžete díky prostředí Spa hotelu Lanterna snadno skloubit s dokonalým odpočinkem. V ceně je vždy vedle programu také snídaně, večeře a volný vstup do hotelového L-Spa a do blízkého Wellness Horal s termálními bazény. Relaxaci jistě podtrhne exotická masáž, hotelová kuchyně nebo „jen“ procházka po okolních lesích, kde si po programu skvěle utřídíte myšlenky. Více na www.valachy.cz/pobyty.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky osobní rozvoj, spánek, Ladislav Špaček, Marian Jelínek, hotel, triatlon, stolování, Beskydy, wellness, vinařství, umění, Petr Vabroušek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Marian Jelínek, Ladislav Špaček i škola spánku. Pojeďte za osobním rozvojem do Beskyd  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.