Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Globus Olomouc nabízí vše pro tradiční a poctivé Velikonoce

PR článek

Přípravy na Velikonoce vrcholí a letošní svátky se v Globusu nesou v duchu tradic, čerstvosti a poctivosti nejen u svátečního pečiva, ale i masa. Všech patnáct hypermarketů Globus má své vlastní řeznictví, pekařství a restauraci. Díky tomu vám mohou připravit bohatou nabídku kvalitních potravin a pokrmů. S výzdobou a nadílkou také nezůstanete pozadu.

Řeznictví Globus nabízí široký výběr mas a uzenin. Kromě obvyklého sortimentu jako je hovězí, vepřové, telecí, krůtí či králičí maso, má v nabídce v tomto čase také jehněčí. Nejtypičtějším velikonočním masem je asi uzené. To v Globusu připravují podle tradiční receptury na bukovém dřevě přímo v zázemí hypermarketu, 5 metrů od prodejního pultu. Doporučujeme ochutnat i Velikonoční šunku nebo jiné uzeniny dle vaší chuti.

Nechce se vám vařit nebo si chcete ušetřit čas? Vychutnejte si tradiční velikonoční jídla od kuchařů z Restaurace Globus. V nabídce najdete velikonočního králíka na česneku se špenátem a bramborovými knedlíky, krůtí roládu se slaninou, špenátem a nádivkou s uzeným masem, pečené kuřecí stehno s baby karotkou a špenátovou rýží nebo jehněčí kýtu se špenátem a bramborovými knedlíky. Vše vám rádi zabalí také s sebou.

Chcete si mazanec nebo jidáše během Velikonoc vychutnat i bez toho, aniž byste museli sami péct? Zastavte se v Pekařství Globus, kde vás čeká několik poctivých produktů. Tradiční mazanec s rozinkami nebo bez rozinek, máslový mazanec nebo máslový mazanec De luxe, který obsahuje navíc tvaroh. Je vláčný a chuťově velmi jemný. Speciálně mazance pečou pekaři podle tradiční receptury z mouky a másla od českých dodavatelů a ručně je vykulují. Vyzkoušejte také velikonoční šlehačkový dort, který vyrábějí cukráři nebo další čerstvé a kvalitní pečivo z Poctivé výroby Globus.

Pekaři a cukráři v Globusu nejen výborně pečou, ale i pomáhají! Pochutnejte si na skvělém mazanci z Poctivé výroby Globus a podpořte dobrou věc. Z každého prodaného 850 g kusu máslového mazance De Luxe až do 9. 4. 2023 věnuje hypermarket Globus Olomouc 25 Kč Mobilnímu hospici Nejste sami.

V Globusu pořídíte i velikonoční výzdobu. Vybírat můžete z mnoha druhů tematických ozdob, doplňků. Skvělým dekorativním prvkem jsou rovněž jarní květiny. Vaši domácnost krásně rozveselí například narcisy nebo hyacinty v květináči, které koupíte v oddělení Zahrady olomouckého Globusu.

Ať už se rozhodnete slavit Velikonoce jakkoliv, v Globusu nakoupíte vše, co budete během svátků potřebovat – od odměny pro koledníky přes dekorace až po tradiční velikonoční speciality. Stačí vám jedna návštěva Globusu Olomouc a máte vystaráno.

Inspirovat se můžete i v aktuálním velikonočním katalogu, jehož nabídka platí až do 9. 4. 2023.

Hypermarket Globus Olomouc, Pražská ul. 39, 779 00 Olomouc

www.globus.cz

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Olomouc, Globus, Velikonoce, mazanec, špenát

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Globus Olomouc nabízí vše pro tradiční a poctivé Velikonoce  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.