Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zasloužil by si váš dům nový kabát? S tím vám rády pomohou olomoucké Zofi fasády

PR článek

Zofi fasády je úspěšná olomoucká firma zabývající se zateplením fasád. Jejím zakladatelem je Roman Studený, který se oboru věnuje již řadu let. Zofi fasády každoročně realizují desítky zateplení fasád rodinných a bytových domů, ale i komerčních objektů. Současně v Olomouci provozují také prodejnu s fasádním materiálem a e-shop.

Když zateplit dům, tak jedině se Zofi fasády

Realizovat novou fasádu není tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. Důležité je nejen správně navrhnout skladbu zateplení, ale také následně použít kvalitní materiály od prověřených výrobců. „Fasáda je v dnešní době poměrně nákladnou investicí, a proto je potřeba vše navrhnout s ohledem na to, aby posloužila dlouhé roky. Z tohoto důvodu není úplně na místě rozhodovat se podle nejnižší ceny, kterou trh nabízí,“ říká majitel společnosti Roman Studený. Kvalitní provedení fasády chrání samotný dům před vlhkostí, plísněmi či mechanickým poškozením. Zateplením fasády lze také zvýšit hodnotu domu, ale především uspořit za energie. Třešničkou na dortu je pak samotný vzhled.

V Zofi fasádách se o vše postarají na klíč. Preciznost provedení zateplení je u nich na prvním místě, současně si ale Zofi fasády zakládají na profesionální přípravě již od prvního kontaktu se zákazníkem, kdy navrhnou vhodný systém ETICS a vypracují podrobnou cenovou nabídku. Následně kladou důraz na přesné zaměření stavby, přípravu celého staveniště tak, aby práce probíhaly v daném časovém horizontu a navazovaly na sebe bez zbytečných prodlev. Vysoké nároky mají Zofi fasády především na kvalitu samotného provedení, proto kladou velký důraz na pečlivý přístup všech techniků a fasádníků. Velmi oblíbenými se v poslední době staly dotace z programu Nová zelená úsporám, které v Zofi fasádách v rámci realizace svým zákazníkům rádi vyřídí na klíč.

Výsledkem jejich práce je přes 750 realizovaných staveb, a to ve dvou regionech, kde Zofi fasády působí. Prvním z nich je Olomouc, tento region zahrnuje města Olomouc, Prostějov, Vyškov, Litovel, Uničov, Šternberk, Přerov, Kojetín, Lipník nad Bečvou, Hranice, Nový Jičín, Valašské Meziříčí, Příbor a okolí, Odry, Studénka, Bystřice pod Hostýnem, Holešov, Hulín a okolní obce. Stejně tak Zofi fasády úspěšně realizují stavby v regionu Praha a Střední Čechy.

Zkrátka nepřijdou ani kutilové, kteří realizují novou fasádu svépomocí

Zofi fasády nejenže provedou fasádu na klíč, současně na Týnecké ulici v Olomouci provozují prodejnu s fasádním materiálem a e-shop. Této výhody čerpají hlavně domácí kutilové, kteří si fasádu chtějí realizovat svépomocí. Na své si ale přijdou i firmy a živnostníci, pro které mají v Zofi fasádách speciální B2B program. Na prodejně je možné zakoupit nejen fasádní materiál k zateplení, součástí sortimentu je i nářadí, doplňky na fasádu nebo vzorkovna omítek a fasádních obkladů. Za jednu ze svých předností firma považuje právě míchání omítek výrobce Ceresit, neboť disponují vlastní míchárnou. Na své prodejně v Olomouci mají i ojedinělou nabídku tepelné fasádní PUR izolace a ucelený kontaktní fasádní systém Newtherm včetně míchárny omítek. Pokud vám tedy nějaká omítka pochybí, v Zofi fasádách vám ji namíchají na počkání.

Řada zákazníků také hojně využívá služby e-shopu, který patří mezi přední české e-shopy s fasádním materiálem, a to i díky tomu, že poskytuje poradenství v oboru. Velkou výhodou je také Zofi doprava, kdy vám zboží doručí po celé České republice rovnou na vaši stavbu nebo přepravu materiálu zajistí co nejvýhodněji ve spolupráci s ostatními partnery. „Nově se zabýváme vývojem a výrobou vlastních fasádních produktů pod značkou Zofitherm, kdy jsme se rozhodli využít naše dvacetileté zkušenosti v oboru zateplování fasád a zákazníkům tak můžeme nabídnout jednoduché, cenově dostupné, designové a hlavně funkční fasádní materiály. Od června 2023 budeme mít v prodeji i vlastní kontaktní zateplovací systém pro bílý, šedý fasádní polystyren a fasádní vatu. Produkty značky Zofitherm nabízíme na našem e-shopu,“ dodává na závěr majitel společnosti Zofi fasády Roman Studený.

Pokud i vy uvažujete o nové fasádě, navštivte jejich webové stránky zofi.cz a vyberte si z nabízených služeb nebo rovnou zavítejte na prodejnu na adrese Týnecká 921/11 v Olomouci. K dispozici je i zákaznická linka 800 46 46 46. Společnost je také aktivní na sociálních sítích, kde pravidelně představuje své realizace z regionu a zároveň přispívá články do jejich Blogu o zateplování fasád. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Zofi fasády, zateplení fasády, fasáda, fasádní materiál, Olomouc, Nová zelená úsporám

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zasloužil by si váš dům nový kabát? S tím vám rády pomohou olomoucké Zofi fasády  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.