Počasí dnes10 °C, zítra9 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Globusu Olomouc si pochutná každý

PR článek

V hypermarketu Globus Olomouc pro vás denně chystají spoustu druhů jídel z kvalitních surovin a od základu. Důležitou roli při jejich přípravě hraje poctivá výroba a čerstvost. Ty jsou zaručeny díky vlastnímu řeznictví, pekařství, cukrářství a restauraci. Ať už nedáte dopustit na pořádný kus masa, nebo raději volíte rostlinnou stravu, v olomouckém Globusu pokaždé najdete něco dobrého, čím zaženete hlad!

Restaurace Globus Olomouc je moderním místem, kde máte k dispozici kromě výdejního pultu také minutkový bar a samoobslužné pulty. Kuchaři po celý den vaří podle tradičních receptů a z čerstvých surovin. Maso berou z Řeznictví Globus a voňavé pečivo zase od místních pekařů.

V nabídce restaurace najdete každý den kromě tradiční české kuchyně i bezlepkové nebo vegetariánské pokrmy. Jedním z nejoblíbenějších jídel, pro které se zákazníci rádi vracejí, je bezpochyby svíčková. Kromě ní a dalších vyhlášených českých klasik si také můžete v rámci tematických týdnů dopřát i něco netradičního. Velmi populární je např. burgermánie, asijská kuchyně, valentýnské či dýňové menu.

Nemáte čas si v Restauraci Globus posedět? Pokud zrovna nakupujete, doporučujeme zastavit se v oddělní Snadného vaření, kde najdete hotová jídla, která stačí jen ohřát. Nebo si nechejte oběd či večeři v restauraci zabalit s sebou. Jídlo si také můžete objednat k vyzvednutí přes aplikaci Můj Globus nebo si ho nechat dovézt kam budete chtít, a to prostřednictvím služby Foodora.

Pokud naopak máte volnou chvíli a chcete si posezení vychutnat, posaďte se u minutkového baru, kde si vyberete z menu ála carte a kuchaři vámi vybrané jídlo přímo před vámi připraví.

Jdete na jídlo s rodinou či přáteli? Vezměte je do prvního patra Restaurace Globus Olomouc, kde vás od pátku do soboty od 11,00 do 15,00 hod. rádi obslouží zaměstnanci restaurace a nabídnou vám stejná jídla, která najdete v přízemí.

Chcete si odlehčit jídelníček nebo se stravujete jen vegetariánsky či vegansky? Zastavte se ve Zdravém bistru naproti Restaurace Globus, kde doplníte tolik potřebnou energii. Každý den tu pro vás připravují polévku a bezmasá hlavní jídla z Evropy i Asie, která můžete např. ještě doplnit freshem, limonádou, smoothie, wrapem nebo salátem. Za zkoušku stojí také skvělé chia a tapiokové pudinky. I tady si můžete nechat vše zabalit s sebou.

Když se řekne Globus, spoustě zákazníků se vybaví sekaná v housce. Tu tradiční teplou nebo hanáckou si můžete dát v řeznickém shopu. Určitě potěšíte své děti, když jim zároveň přikoupíte tolik oblíbený párek v rohlíku.

Milovníky bramboráků a fast foodu zase určitě zaujme nabídka místního Grilu. Kromě tradičních bramboráků stojí za ochutnání také kuřecí, vepřové či sýrové kousky v bramboráku. Nejdete tu ale i další oblíbená jídla, jako je několik druhů pizzy, pečené kuřecí paličky, bramborové lupínky, pečené brambory a samozřejmě i grilovaná kuřata.

Plánujete narozeninovou oslavu, firemní večírek nebo rodinnou sešlost a přemýšlíte, čím své hosty pohostíte? V Globusu Olomouc vám nabízejí jednoduché řešení – obložené mísy a chlebíčky z Globusu. Na výběr máte z různých druhů, které vám nakombinují, jak jen si budete přát. Stačí nejpozději 24 hodin předem udělat buď telefonickou nebo osobní objednávku a ve stanovený čas si své pohoštění vyzvednout.

Své nákupy v hypermarketu Globus Olomouc můžete vždy spojit třeba s chutným obědem, večeří nebo rychlou svačinou. Ze široké nabídky si vybere opravdu každý. V Globusu se těší na vaši návštěvu a přejí dobrou chuť!

Hypermarket Globus Olomouc, Pražská ul. 39, 779 00 Olomouc

www.globus.cz

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Olomouc, restaurace, bramborák, Globus, maso, jídlo, pečivo, pizza, polévka, salát, rychlé občerstvení, limonáda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Globusu Olomouc si pochutná každý  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.