Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policie pátrá po svěřenci dětského domova ve Veselíčku. Mohl by být na Šumpersku

Policie pátrala po dvou svěřencích dětského domova ve Veselíčku na Přerovsku, kteří v polovině letošního března zmizeli a skrývali se. Podle některých informací se mohli společně pohybovat v Šumperku a okolí. Policie žádala veřejnost o spolupráci. Jednoho ze svěřenců se již podařilo díky veřejnosti zadržet.

"Přerovští policisté pátrají po dvou svěřencích Dětského domova se školou Veselíčko. Oba hledaní se pravděpodobně společně, ale i samostatně, vyskytují ve městě Šumperk a jeho okolí. Po mladistvých, kteří se skrývají na neznámém místě, pátráme od poloviny března letošního roku," uváděla mluvčí policie Miluše Zajícová.

První mladík je 165 centimetrů vysoký, má 59 kilogramů a plnoštíhlou postavu. Má krátké, rovné, černé vlasy a hnědé oči. Druhý svěřenec je 174 centimetrů vysoký, má 66 kilogramů a sportovní postavu. Má krátké, rovné, hnědé vlasy a hnědé oči.

"Policie žádá spoluobčany o poskytnutí informací k místu současného pobytu a pohybu hledaných svěřenců. Policii, prosím, kontaktujte na celostátní bezplatné lince 158 nebo je možné předat informace na mobilní telefon 601 365 551. Děkujeme za spolupráci," vyzvala mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Stanislav Heloňa

Štítky policie, pátrání, svěřenci, dětský domov, Veselíčko, okres Šumperk, okres Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po svěřenci dětského domova ve Veselíčku. Mohl by být na Šumpersku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.