Počasí dnes21 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Vězeň, který uprchl v Olomouci, je zpátky za mřížemi. Sám se přihlásil na policii

, aktualizováno 23. října 2023, 9:07

Padesátiletý vězeň, který uprchl při takzvaných extramurálních aktivitách v Olomouci, je zpátky za mřížemi. Pátrání probíhalo od čtvrtku minulého týdne, a to i se zapojením široké veřejnosti. Hledaný muž se nakonec v noci z neděle na pondělí sám přihlásil na policii.

Při vyšetřování květnového vloupání do prodejny Coop Jednota v Dubicku nedaleko Mohelnice se se žádostí o pomoc obrátili policisté na širokou veřejnost. Do obchodu vnikla v noci neznámá žena, která přijela do obce autem s dalšími osobami. Pod...

Při výkonu extramurálního programu, tedy aktivitu mimo věznici, uprchl ve čtvrtek v Olomouci padesátiletý vězeň. Po muži se rozběhlo pátrání, v pátek se policie obrátila také na spoluobčany se žádostí o pomoc. Hledaný muž si odpykává trest za majetkovou trestnou činnost a podle policie nepředstavoval nebezpečí pro své okolí.

V pondělí ráno policie pátrání odvolala. „Muž se v noci na dnešek policistům sám přihlásil. Ti jej po provedených úkonech předali do věznice. Médiím i veřejnosti děkujeme za pomoc při pátrání,“ sdělila olomoucká policejní mluvčí Petra Vaňharová.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR, Stanislav Heloňa

Štítky Krimi, útěk vězně, pátrání, vězeň, Olomouc, Policie ČR, vězeň Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vězeň, který uprchl v Olomouci, je zpátky za mřížemi. Sám se přihlásil na policii  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.