Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Skupinka teenagerů včera poničila veřejné kluziště. Už je opraveno

Včera večer skupinka teenagerů záměrně poničila veřejné kluziště na olomoucké tržnici. To tak muselo být předčasně uzavřeno. Oprava ale netrvala dlouho a již dnes od deseti hodin by mělo být kluziště zase přístupné veřejnosti.

„Skupinka teenagerů včera večer začala bruslí vysekávat díru do ledu. Kvůli tomu uniklo chladivo a museli jsme tak kluziště předčasně uzavřít a opravit prasklé trubice,“ popsala situaci mluvčí olomouckých vánočních trhů Markéta Řehulková.

Oprava ledu ale naštěstí pro návštěvníky netrvala dlouho. „Na podobné situace jsme připraveni. Takováto veřejná kluziště nemají tak tlustou vrstvu ledu a například při teplejším počasí se stane, že trubky, které vedou chladivo, někdo občas prokopne. Včera šlo ale o úmysl,“ doplnila Řehulková. Pro podobné případy mají tedy organizátoři připraveny opravovací sady.

Vánoční veřejné kluziště se do centra Olomouce letos vrátilo po třech letech. Po včerejší vynucené pauze by mělo být dnes od deseti hodin dopoledne opět přístupné veřejnosti.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky kluziště, vánoční trhy, Olomouc, vandalismus, poničení, oprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Skupinka teenagerů včera poničila veřejné kluziště. Už je opraveno  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.