Počasí dnes20 °C, zítra25 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Tři pejsci z útulku v Javorníku jsou poslušní a vhodní i k dětem. Dostanou šanci?

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Rona, Kena a Rózinku z útulku Javornické čumáčky na severu Olomouckého kraje. Jsou to pohodoví pejsci.

Ron

Německý ovčák Ron má jeden rok. Je to pes, který se hodí se k dětem, k jiným psům, je vhodný pro začátečníky, na zahradu, do bytu a je vhodný pro aktivní majitele. Ron se vyznačuje temperamentní povahou bez známek nervozity. Je přítulný ke členům rodiny. Je výborným hlídacím, ochranným a doprovodným psem. Sebevědomý, ovladatelný, vyrovnaný, nenáročný a přizpůsobivý Rony hledá domov, kde jsou ochotni se mu věnovat. 

Ken

Ken má tři roky, a pokud chcete dát domov pejskovi z útulku, Ken je pejsek právě pro vás. Keny je tak akorát, střední velikosti, aktivní kamarád pro velké i malé. Má jen jednu vadu a to, že musí být jedináčkem, s pejskama si prostě nerozumí. Hodí se k dětem, je vhodný i pro začátečníky, na zahradu a do bytu.

Róza

Rózinka je milá psí dáma. Přátelská, hodná, poslušná a hledá aktivní majitele. Je snášenlivá s ostatními psy, miluje lidi a je vhodná i k dětem. Manipulace je s ní úplně v pohodě, je to prostě parťačka. Rózinka má čtyři roky a je vhodná i pro začátečníky, na zahradu, do bytu a je pro aktivní majitele.

Javornické čumáčky
776 595 140
javornickecumacky@email.cz
webové stránky
sociální sítě
Dolní Fořt 26

HLEDÁME PÁNÍČKA: Terry, Romeo a Holly jsou hodní pejsci z útulku v Mohelnici, čekají na nový domov

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Terrynka, Romea a Holly z útulku v Mohelnici na Šumpersku. Vesměs jsou to hodní pejsci ve věku od jednoho do osmi let....

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Javornické čumáčky

Štítky hledáme páníčka, pes, adopce, útulek, Javorník, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Tři pejsci z útulku v Javorníku jsou poslušní a vhodní i k dětem. Dostanou šanci?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.