Počasí dnes24 °C, zítra22 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Festival Holešovská Regata opět chystá i soutěž plavidel: přihlaste se taky

PR článek

Hudební festival Holešovská Regata, jehož dvanáctý ročník se uskuteční v pátek 21. a sobotu 22. června v zahradách barokního zámku Holešov na Kroměřížsku, opět přinese nejen hudební, ale také bohatý doprovodný program pro celou rodinu, jehož vrcholem bude oblíbená soutěž netradičních plavidel.

Přemýšlíte, že byste se tentokrát zapojili? Pojďte do toho! Užijete si s přáteli zábavu při budování svého lodního díla, získáte automaticky celodenní vstup na sobotní festival pro celou posádku a ještě můžete vyhrát finanční odměnu. Pořadatelé právě spustili příjem přihlášek, víc se dozvíte na webu festivalu.

„Zúčastnit se může opravdu kdokoli. Jedinou podmínkou je sestrojení plavidla poháněného lidskou silou bez motorového pohonu, tedy pádlováním, veslováním, šlapáním či odpichováním. U vzhledu se fantazii meze nekladou. V minulosti už se na Regatě plavilo leccos, dokonce i doutnající sopka, trabant, kadibudka nebo prezidentský člun s Milošem Zemanem,“ říká ředitel Holešovské Regaty Michal Žáček.

Finále s hromadnou soutěžní plavbou všech lodí před zraky diváků a odborné poroty proběhne v sobotu 22. června v 15 hodin. Speciální soutěžní kategorii mají děti ze škol a zájmových kroužků. Přihlásit se můžete přes registrační formulář na webu festivalu.

Soutěž plavidel není na Holešovské Regatě jedinou „vodní“ zábavou. Na zámeckém vodním kanálu se bude opět soutěžit v přejezdu vodní lávky a během celého dne si mohou návštěvníci užívat vyhlídkové plavby nebo aquazorbing.

K tomu festival opět nabídne i kvalitní českou a slovenskou muziku: vystoupí mj. čerstvý držitel Ceny Anděl David Koller, Janek Ledecký, Monkey Business, Pokáč, Kapitán Demo, Desmod, Fleret, The Silver Spoons, Circus Problem nebo Tereza Balonová, která letos získala Cenu Anděl v kategoriii Objev roku.

Připraven bude i pestrý doprovodný program se zábavou a aktivitami pro děti. Ty nejmenší děti do 7 let mají vstup na festival zdarma. Zajímavým zpestřením bude mimořádné vydání televizní talk show 7 pádů Honzy Dědka, jenž vyzpovídá vybrané festivalové hosty.

A závěr bude patřit after party Leoše Mareše a tradičnímu ohňostroji.

Kdo by se chtěl zdržet na oba dny programu a zůstat přes noc, může využít festivalový kemp v městském parku vedle zámku.

Více se dozvíte na webu Holešovské Regaty www.holesovskaregata.cz.

Ohodnoť článek

Štítky Holešovská regata, sportovní soutěž, festival, zábava, vzhled, Miloš Zeman, David Koller, Janek Ledecký, Monkey Business, Pokáč, Tereza Balonová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Festival Holešovská Regata opět chystá i soutěž plavidel: přihlaste se taky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.