Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Chceš si zkusit fyzické testy k Policii České republiky?

PR článek

Zvažuješ práci u policie a máš obavy z fyzických testů? Nebo jsi prostě zvědavý/á, zda bys takové testy zvládl/a? Neváhej a pojď do toho! Nezávazně, nanečisto, bez stresu a nervozity. A s jedinečným bonusem navíc!

Nenech si ujít tuto příležitost. Pro velký zájem o tuto akci, kdy dubnového termínu fyzických testů na zkoušku se zúčastnilo 38 zájemců a hned 28 splnilo, opět zveme všechny zájemce a zájemkyně z řad široké veřejnosti do budovy Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje na třídě Kosmonautů 10 v Olomouci a to v termínech 24. 5. 2024 a 28. 6. 2024 na další kolo fyzických testů na zkoušku.

Stejné testy musí absolvovat všichni naši budoucí policisté v rámci svého přijímacího řízení, ale ty si jimi můžeš projít bez nervů a trémy. Vyzkoušíš si je pod dohledem instruktorů služební přípravy. Tito zkušení policisté kromě prověřování fyzické způsobilosti zájemců o službu u policie také trénují všechny policisty a policistky sloužící v Olomouckém kraji.

Když fyzičky splníš, odneseš si cenný bonus v podobě osvědčení s roční platností, díky kterému získáš obrovskou výhodu! Pokud se totiž během příštích dvanácti měsíců rozhodneš stát policistou nebo policistkou, ty na rozdíl od ostatních už budeš mít díky osvědčení celou jednu třetinu přijímacího řízení úspěšně splněnou a nebudeš muset obávané fyzické testy absolvovat znovu.

https://nabor.policie.cz/clanek/pozadujeme-posouzeni-fyzicke-zpusobilosti-uchazece.aspx

Ještě s účastí váháš? Tak pozor, kdyby se ti testy nepovedly, můžeš bez obav přijít na kterékoliv další kolo fyziček nanečisto a zkoušet si testy opakovaně. Naši instruktoři služebního výcviku tě při nich podpoří a poradí, co zlepšit a jak na sobě zapracovat.

Těšíme se na tebe. Přihlas se na emailové adrese nabor.olomouc@pcr.cz případně na tel. čísle 702 205 986. S sebou si vezmi kartičku občanského průkazu, sportovní oblečení a obuv vhodnou do venkovních prostor. Na místě ti také rádi poskytneme veškeré informace k přijímacímu řízení k Policii České republiky a k širokým možnostem uplatnění u policie.

Do policejní náborové kampaně v Olomouckém kraji se ochotně zapojila sympatická zpěvačka, herečka a závodnice rallye Olga Lounová, která říká:
„Jsem Olga Lounová,
věčný optimista s duší závodníka.

Policisté, stejně jako my závodní jezdci, 
mají rychlé reakce v extrémních situacích,
odhodláni, schopnost absolutní koncentrace
a srdce na pravém místě.

Rallye, to je radost z rychlosti,
ale adrenalin si nechávám jen na okruhy.
Nemám ráda nebezpečné řidiče.
Svojí agresivitou na silnicích ohrožují nás a naše blízké.

Oceňuji práci policistů, kteří proti nim zasahují
a odvážně nám pomáhají při nehodách 
a v krizových situacích.

Pojď i ty chránit životy.
Staň se policistou v Olomouckém kraji!“

Chceš se stát policistou/kou v Olomouckém kraji? Stačí vyplnit krátké info o sobě a my se ti ozveme.

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky cool job, doporučujeme, fyzické testy, fyzičky, jistoty, nábor, nábor policie, Olomoucký kraj, PCR, PČR, policie, Policie České republiky, Policie ČR, práce, benefity, job

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chceš si zkusit fyzické testy k Policii České republiky?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.