Počasí dnes26 °C, zítra23 °C
Sobota 15. června 2024  |  Svátek má Vít
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zažijte léto v Beskydech s wellness, skvělým jídlem a zábavou na každý den

PR článek

Nádherná příroda Beskyd, úžasné wellness, skvělé jídlo a božský klid. Chcete letos zažít právě takové léto? Pojeďte do Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích.

Letní dovolená v místních wellness hotelech Lanterna a Horal bude i letos plná pohody a nevšedních zážitků. A co je nejlepší: spoustu z nich máte v ceně pobytu, abyste se nemuseli opravdu o nic starat.

Nejvíc určitě oceníte volný vstup do Wellness Horal s termálními bazény, fitkem a saunovým světem s každodenními saunovými rituály, exotickými masážemi od rodilých asijských masérek a beauty salonem. A je po starostech, co dělat o letních večerech, nebo když se zhorší počasí. Wellness má otevřeno každý den od 7:00 do 21:30.

Co říká mistr etikety Ladislav Špaček o Spa hotelu Lanterna
„Lanterna je jeden z nejlepších hotelů, ve kterých jsem kdy pobýval. Vše je tady na nejvyšší možné úrovni od vybavení a designu pokojů a restaurace přes výbornou gastronomii až po perfektní obsluhu a příkladné chování personálu, který dotváří pocit luxusu a nejvyšší péče. Moc rád se sem vracím.“

V ceně pobytu máte také snídaně a večeře, v Lanterně navíc odpolední snack Aperitivo moment. Rána vám zpříjemní jóga pod širým nebem a aquafitness v bazénu, večery zase živá hudba nebo cimbál na terase. V ceně některých pobytů je třeba i masáž nebo snídaně do postele. Když si zvolíte Letní dovolenou v Beskydech, získáte zase cenové zvýhodnění (čím delší pobyt, tím větší sleva).

A čím si ještě můžete zpříjemnit volné dny? V resortu je také půjčovna elektrokol, Golfové hřiště Horal, tenisový kurt nebo bowling.

Pro děti tu mají hřiště, naučné stezky, výuku in-line bruslení a tenisu nebo pravidelné animační programy.

A milovníkům dobrého jídla nabízejí službu piknikových košů, pravidelné kurzy pečení frgálů a pizzy či víkendové grilování na terase.

K pobytu navíc dostanete Beskydy Valašsko Card s výhodami na různé další aktivity v regionu.

A ještě tip na opravdu skvělý letní zážitek pro celou rodinu: láká vás golf, ale neměli jste zatím příležitost ho vyzkoušet? Pro začátečníky a rodiny s dětmi připravil Resort Valachy program Golf pro každého. Během hodiny a půl se seznámíte se základy a zkusíte si odpaly i hru na jamky. S sebou si nemusíte přinést vůbec nic, veškeré vybavení vám půjčí. Hřiště v tuzemsku takovou možnost nabízejí výjimečně, tak toho určitě využijte.

V neposlední řadě si v hotelech Lanterna i Horal pochutnáte na moderní i tradiční valašské kuchyni. U snídaní nechybí voňavé valašské frgály a další čerstvé pečivo z vlastní pekárny, v menu jsou valašská kyselice, halušky nebo zvěřina, v Lanterně se pravidelně konají podvečery s ukázkou výroby sýrových korbáčků za zvuků cimbálu.

Na své si přijdou i milovníci špičkových vín a pro mimořádný večer se zážitkovou gastronomií neváhejte navštívit restauraci Vyhlídka ve Spa hotelu Lanterna, kde úřaduje talentovaný slovenský šéfkuchař Pavol Pikulák.

Když k tomu přičtete zdejší úslužný a přívětivý personál, je jasné, že tady vás zkrátka čekají nezapomenutelné prázdniny.

Který hotel vybrat?

Wellness hotel Horal svou polohou a službami nadchne rodiny s dětmi a milovníky aktivní dovolené. Pro děti je tu Kulíškova stezka a venkovní hřiště, v létě oceníte krásnou atmosféru venkovní terasy s výhledem do údolí a na okolní lesy.

Spa hotel Lanterna je útočištěm milovníků klidu a zážitkové gastronomie. Po nedávné rekonstrukcí přináší hostům ještě větší komfort. Jistě oceníte novou stylovou restauraci, venkovní terasu nebo nové pokoje, v nichž si výhled do přírody vychutnáte přímo z vany u okna.

Tipy na zajímavé akce
15. 6. Degustační večer s vinařstvím Verýsek
22. a 23. 6. Triatlonový závod Valachy man
7. – 10. 7. Motivace a výchova s Marianem Jelínkem
21. - 27. 8. Týden kultury na Valašsku (vstupenka na divadlo v ceně pobytu)
6.-8. 9. Cesta k brilantní paměti: M. Karsten a J. Ševčíková
22. 9. Marek Orko Vácha a Zbigniew Czendlik: Chuť žít

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky wellness, hotel, Beskydy, jídlo, léto, terasa, zábava, Spa, restaurace, snídaně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zažijte léto v Beskydech s wellness, skvělým jídlem a zábavou na každý den  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.